
Valsoia
Valsoia Plant-based kešu pistáciové nanuky multipack (4×81,5 ml)
326 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Veganské nanuky s pistáciovým krémem a pistáciovou polevou. Obohaceno o vitamin B12.
Balení obsahuje 4 kusy.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Valsoia S.p.A. je italská společnost, která byla založena roku 1990. Specializuje se na výrobu rostlinných potravin. Jejich dnešní nabídka produktů sahá od sójových alternativ k nápojům, zmrzlinám, jogurtům, dezertům, sušenkám, hotovým jídlům, sýrům a kořením značky Valsoia až po konzervy a ovocné produkty Santa Rosa a rajčatové protlaky a omáčky Pomodorissimo.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Výrobce
Valsoia S.p.A.
Via I.Barontini
16/5 Bologna
Itálie
Složení
Nápoj s kešu ořechy | 34 % |
Pitná voda | |
Kešu pasta | 0.3 % |
Hořká čokoláda | 26 % |
Kakaová hmota | |
Cukr | |
Kakaové máslo | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Sojové | |
Přírodní vanilkové aroma | |
Kokosový olej | |
Cukr | |
Pistaciový krém | 5 % |
Cukr | |
Slunečnicový olej | |
Pistácie | 12 % |
Vláknina z kořene čekanky | |
Kokosový olej | |
Emulgátor | |
E322 - Lecitiny | |
Slunečnicové | |
Jedlá sůl | |
Barvivo | |
E140 - Chlorofyly a chlorofyliny | |
Aroma | |
Glukózový sirup | |
Směs pražených kešu ořechů a pistácií | 4 % |
Pistáciová pasta | 2.3 % |
Maltodextrin | |
Hrachový protein | |
Dextróza | |
Barviva | |
E150 - Karamel | |
E141 - Měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů | |
Emulgátor | |
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin | |
Stabilizátory | |
E410 - Karubin | |
E412 - Guma guar | |
E401 - Alginát sodný | |
Aroma | |
Mořská sůl | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 1518 kJ/365 kCal |
Tuky | 24 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
Sacharidy | 32 g |
z toho cukry | 28 g |
Bílkoviny | 3.4 g |
Sůl | 0.13 g |
Vláknina | 3.5 g |
Alergeny
Sójové boby |
Skořápkové plody |