Rajec

Cirkulka Rajec kojenecká voda sklo

1 l
29,90 Kč 29,90 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Slovenská republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pramenitá voda Rajec, nesycená. Rajec kojenecká voda splňuje ta nejpřísnější kritéria. Má vyvážený obsah minerálů a nemusí se převařovat. Díky projektu Cirkulka je nově dostupná v udržitelné vratné láhvi o objemu 1 litr.

  • Uváděná cena je bez vratné zálohy, která činí 8 Kč/láhev

  • Při koupi 6 kusů se do nákupního košíku automaticky přidá přepravka Cirkulka s vratnou zálohou – 50 Kč. Přepravka je ideální nejen pro manipulaci se skleněnými láhvemi, ale i k uskladnění nápojů v domácnosti.

Použití

Je ideální pro pitný režim těch nejmenších a na přípravu kojenecké stravy.

O výrobci

Společnost Kofola ČeskoSlovensko je výrobcem nealkoholických nápojů již od roku 1959. Pod její křídla patří kromě tradiční Kofoly i pramenitá voda Rajec, minerální voda Kláštorná Kalcia, sirupy Jupí a dětské nápoje Jupík, hroznová Vinea, energetický nápoj Semtex a čerstvé ovocné a zeleninové šťávy UGO, bylinkové čaje LEROS a další tradiční československé značky.

Skladování

Uchovávejte v chladu a chraňte před přímým slunečním světlem. Chraňte před mrazem. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů. Případné usazeniny či mikrofilm na hladině vody po převaření jsou projevem obsahu potřebných minerálů, vápníku a hořčíku a nemají vliv na kvalitu vody.

Výrobce

Kofola a.s.
Za Drahou 1
794 01 Krnov
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 114 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pramenitá voda rajec
Kationty
Ca²⁺
Mg²⁺
Na+
K+
NH4+
Anionty
HCO₃⁻
SO₄²⁻
CI⁻
F⁻
NO₃⁻
NO₂⁻