Nivea

Nivea After Sun SOS zklidňující gelový krém po opalování

250 ml
329,90 Kč 1 319,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zklidňující krémový gel po opalování zmírní začervenání a zanechá pokožku hydratovanou až 48 hodin. Díky výtažkům z BIO aloe vera a antioxidantům dodá pokožce okamžitou úlevu a je bez parfemace. Snadno se nanáší, nezanechává mastný film a rychle se vstřebává.

  • Kožní snášenlivost dermatologicky prokázána.

Použití

Naneste na pokožku vždy po slunění a rovnoměrně rozetřete. Opakovaně nanášejte, dokud není pokožka dostatečně hydratovaná a vláčná.

O výrobci

Beiersdorf je mezinárodní kosmetická společnost, která je považována za zakladatele moderní péče o pokožku. Již více než 130 let se věnuje splňování individuálních potřeb zákazníků, kdy vychází z odborných znalostí z výzkumu a vývoje inovativních výrobků. Pod společnost Biersdost patří značky Nivea, Nivea Men, Labello, Eucerin a Hansaplast.

Skladování

Skladujte v suchu a bez přímého slunečního záření. Trvanlivost po otevření 12 měsíců.

Výrobce

Beiersdorf spol. s r.o.
Radlická 354/107b
150 00 Praha 5
Česká republika

Aqua, Glycerin, Isopropyl palmitate, Alcohol denat., Aloe barbadensis, Leaf juice powder, Glycyrrhiza inflata root extract, Dimethicone, Chondrus crispus extract, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium polyacrylate, Sodium hydroxide, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol