
cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák Laskonky
50 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 17 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Klasika české cukrařiny. Křehoučké laskonkové korpusy, které si můžete vychutnat samotné nebo je naplnit svým oblíbeným krémem a hned máte skvostný zákusek na stole. Ideální jsou také pro bezlepkáře, protože v nich není ani špetka mouky.
Jen bílky, cukr a kokos
Ve složení nehledejte žádné záludnosti – na dokonalou laskonku stačí tři ingredience, ale taky spousta trpělivosti a dobře nastavená trouba, ve které nekolísá teplota, aby nezhnědly. A to ne každý doma má. Vy ale naštěstí máte cukrárnu Myšák, a tak si můžete užít laskonky v perfektní kvalitě kdykoli chcete.
Tradiční český zákusek
Oživte nostalgickou vzpomínku na dětství a udělejte si laskonky i doma. Hotové korpusy stačí naplnit jakýmkoliv krémem podle vaší chuti – lískooříškovým s griliášem, pistáciovým či klasickým máslovým. Náramně jim to ale sluší i s citronovým lemon curdem nebo krémem z bílé čokolády.
Poctivost v každém soustu
Laskonky vychází z tradice prvorepublikové cukrárny Františka Myšáka, a proto je dělají stejně jako on tradičně – z kvalitních surovin podle původních receptur. Proto v laskonkách nenajdete žádné zlepšováky ani levné suroviny. K této dokonalosti totiž nevedou žádné zkratky, ale jen poctivý přístup, který poznáte v každém soustu.
Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti...
Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry.
V čem je Myšák výjimečný?
Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové. Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravují klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.
Použití
Až u vás zazvoní nečekaná návštěva, jednoduše naplňte laskonky krémem a servírujte zákusek jako z cukrárny. Laskonky si ale můžete vychutnat isamotné nebo je například nadrolit na zmrzlinový pohár.
O výrobci
Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.
V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.
Skladování
Skladujte v suchu při stále pokojové teplotě.
Výrobce
Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
mysak@ambi.cz
Trvanlivost
Složení
Vaječný bílek |
Cukr |
Kokos |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 3963 kJ/947 kCal |
Tuky | 41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 36 g |
Sacharidy | 131 g |
z toho cukry | 129 g |
Bílkoviny | 8.3 g |
Sůl | 0.23 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Vejce |
Může obsahovat stopy: |
Mléko |
Skořápkové plody |