


Rybářství Chlumec
Jester caviar from the University of South Bohemia
40 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Jemný kaviár z jiker jesetera ruského, který je chovaný v akvakultuře v České republice. Jikry z jikernaček se získávají velmi šetrnou metodou jako při umělém výtěru a následně se pomocí speciální technologie, založené na fyzikálním procesu a využití kuchyňské soli, přemění na kaviár.
Vzhledem k tomu, že jikernačky nejsou během tohoto procesu usmrceny, výrobce použil jako hlavní motiv ochranné známky kaviáru spojení: Sturgeon Friendly Caviar.
Použití
Kaviár je vhodný k bílým vínům, kvalitní vodce nebo jako doplněk fingerfoods.
O výrobci
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích jako jediná na světě dokáže vyrobit pravý kaviár ze živého jesetera. Také je jediným producentem kaviáru v České republice. Číslo jejích licence pro výrobu kaviáru je CZ-CITES-01. Prioritou Jihočeské univerzity je nabídnout know-how a licenci pro výrobu přátelského kaviáru.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod
Husova 458
České Budějovice
Česká republika
Durability
Composition
| Jikry jesetera ruského |
| Acipenser gueldenstaedtii |
| Sůl |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1105 kJ/264 kCal |
| Fats | 18 g |
| including saturated fatty acids | 4.1 g |
| Carbohydrates | 4.1 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 25.8 g |
| Salt | 2.5 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Fish |