


Kaviár z Jesetera z Jihočeské univerzity
40 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jemný kaviár z jiker jesetera ruského, který je chovaný v akvakultuře v České republice. Jikry z jikernaček se získávají velmi šetrnou metodou jako při umělém výtěru a následně se pomocí speciální technologie, založené na fyzikálním procesu a využití kuchyňské soli, přemění na kaviár.
Vzhledem k tomu, že jikernačky nejsou během tohoto procesu usmrceny, výrobce použil jako hlavní motiv ochranné známky kaviáru spojení: Sturgeon Friendly Caviar.
Použití
Kaviár je vhodný k bílým vínům, kvalitní vodce nebo jako doplněk fingerfoods.
O výrobci
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích jako jediná na světě dokáže vyrobit pravý kaviár ze živého jesetera. Také je jediným producentem kaviáru v České republice. Číslo jejích licence pro výrobu kaviáru je CZ-CITES-01. Prioritou Jihočeské univerzity je nabídnout know-how a licenci pro výrobu přátelského kaviáru.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod
Husova 458
České Budějovice
Česká republika
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Složení
Jikry jesetera ruského |
Acipenser gueldenstaedtii |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1105 kJ/264 kCal |
Tuky | 18 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.1 g |
Sacharidy | 4.1 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 25.8 g |
Sůl | 2.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Ryby |