
Csabahús
Csabahús Csabai maďarská klobása pikantní
200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 17 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční maďarská klobása vyráběná v Csabai. Je vyrobena z vysoce kvalitního vepřového masa. V chuti je pikantní. Udí se na pravém bukovém uhlí. Proces uzení a sušení trvá 2–6 týdnů, během kterého klobása ztrácí téměř třetinu své hmotnosti.
Masný výrobek fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 121 g masa.

Použití
Konzumujte se zastudena s chlebem a červeným vínem. Také ji můžete použít k dochucení masitých pokrmů, např. závitků.
O výrobci
Kaiser Food je společnost, která si zakládá na respektu k tradicím maďarské kuchyně. Všechny výrobky Kaiser jsou vyráběny se skutečným maďarským kořením a řemeslným zpracováním. V portofilu naleznete uzeniny, salámy, šunky, klobásy a párky.
Skladování
Skladujte při teplotě 5–20 °C.
Výrobce
Kaiser Food Kft.
Kétegyházi út 8
5600 Békéscsaba
Maďarsko
Trvanlivost
Složení
| Vepřové maso | |
| Vepřové sádlo | |
| Vepřové kůže | |
| Dusitanová solící směs | |
| Jedlá sůl | |
| E250 - Dusitan sodný | |
| Směs koření | |
| Paprika | 1.1 % |
| Koření | |
| Extrakty koření | |
| Dextróza | |
| Maltodextrin | |
| Antioxidant | |
| E300 - Kyselina L-askorbová | |
| Stolní sůl | |
| Vepřový protein | |
| Chilli prášek | 0.7 % |
| Startovací kultura | |
| Jedlé vepřové střívko |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 2039 kJ/493 kCal |
| Tuky | 45 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 9.3 g |
| Sacharidy | 0.5 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 18 g |
| Sůl | 4 g |
| Vláknina | 0 g |