
Csabahús
Csabahús Csabai maďarská klobása pikantní
200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 30 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční maďarská klobása vyráběná v Csabai. Je vyrobena z vysoce kvalitního vepřového masa. V chuti je pikantní. Udí se na pravém bukovém uhlí. Proces uzení a sušení trvá 2–6 týdnů, během kterého klobása ztrácí téměř třetinu své hmotnosti.
Masný výrobek fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 121 g masa.
Použití
Konzumujte se zastudena s chlebem a červeným vínem. Také ji můžete použít k dochucení masitých pokrmů, např. závitků.
O výrobci
Kaiser Food je společnost, která si zakládá na respektu k tradicím maďarské kuchyně. Všechny výrobky Kaiser jsou vyráběny se skutečným maďarským kořením a řemeslným zpracováním. V portofilu naleznete uzeniny, salámy, šunky, klobásy a párky.
Skladování
Skladujte při teplotě 5–20 °C.
Výrobce
Kaiser Food Kft.
Kétegyházi út 8
5600 Békéscsaba
Maďarsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | |
Vepřové sádlo | |
Vepřové kůže | |
Dusitanová solící směs | |
Jedlá sůl | |
E250 - Dusitan sodný | |
Směs koření | |
Paprika | 1.1 % |
Koření | |
Extrakty koření | |
Dextróza | |
Maltodextrin | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Stolní sůl | |
Vepřový protein | |
Chilli prášek | 0.7 % |
Startovací kultura | |
Jedlé vepřové střívko |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2039 kJ/493 kCal |
Tuky | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.3 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 4 g |
Vláknina | 0 g |