
Gyulai
Gyulai Klobása
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 27 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Gyulai klobása je nejznámější uzenou paprikovou klobásou v Maďarsku. Je vyrobena z vepřového masa. Maso se získává z kýty, plecka, kolena, bůčku, kotlet a krkovice. Zásadní význam má ruční vykoštění, díky němuž jsou odstraněny všechny šlachy, a maso si tak uchovává svoji kvalitu.
Masný výrobek fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 162 g masa.
Použití
Klobása je vhodná pro přípravu chlebíčků, pomazánek, ale také pro přípravu hotových jídel a pizzy.
O výrobci
Gyulahús Kft. je maďarská společnost, která vznikla již v 19. století. Firma se zaměřuje především na výrobu vepřových klobás. Všechny své produkty vyrábí podle originálních receptur, které zaručují vynikající chuť a nejvyšší kvalitu.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–20 °C.
Výrobce
Gyulahús Kft.
Béke sgt. 50.
5700 Gyula
Maďarsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Vepřové sádlo |
Jedlá sůl |
Paprika |
Koření |
Antioxidanty |
E300 - Kyselina L-askorbová |
E330 - Kyselina citronová |
Sacharóza |
Konzervant |
E250 - Dusitan sodný |
Plněno do vepřového střeva |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1982 kJ/479 kCal |
Tuky | 43 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 3.6 g |
Vláknina | 0 g |