Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Gyulai

Gyulai Klobása

250 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 27 DNŮ

Prémiová kvalita
129,90 Kč 519,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Gyulai klobása je nejznámější uzenou paprikovou klobásou v Maďarsku. Je vyrobena z vepřového masa. Maso se získává z kýty, plecka, kolena, bůčku, kotlet a krkovice. Zásadní význam má ruční vykoštění, díky němuž jsou odstraněny všechny šlachy, a maso si tak uchovává svoji kvalitu.

Masný výrobek fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 162 g masa.

Použití

Klobása je vhodná pro přípravu chlebíčků, pomazánek, ale také pro přípravu hotových jídel a pizzy.

O výrobci

Gyulahús Kft. je maďarská společnost, která vznikla již v 19. století. Firma se zaměřuje především na výrobu vepřových klobás. Všechny své produkty vyrábí podle originálních receptur, které zaručují vynikající chuť a nejvyšší kvalitu.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–20 °C.

Výrobce

Gyulahús Kft.
Béke sgt. 50.
5700 Gyula
Maďarsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 27 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 10 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Vepřové sádlo
Jedlá sůl
Paprika
Koření
Antioxidanty
E300 - Kyselina L-askorbová
E330 - Kyselina citronová
Sacharóza
Konzervant
E250 - Dusitan sodný
Plněno do vepřového střeva

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1982 kJ/479 kCal
Tuky43 g
z toho nasycené mastné kyseliny18 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0.6 g
Bílkoviny22 g
Sůl3.6 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.