
Gyulai
Gyulai Klobása
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 29 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Gyulai klobása je nejznámější uzenou paprikovou klobásou v Maďarsku. Je vyrobena z vepřového masa. Maso se získává z kýty, plecka, kolena, bůčku, kotlet a krkovice. Zásadní význam má ruční vykoštění, díky němuž jsou odstraněny všechny šlachy, a maso si tak uchovává svoji kvalitu.
Masný výrobek fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 162 g masa.

Použití
Klobása je vhodná pro přípravu chlebíčků, pomazánek, ale také pro přípravu hotových jídel a pizzy.
O výrobci
Gyulahús Kft. je maďarská společnost, která vznikla již v 19. století. Firma se zaměřuje především na výrobu vepřových klobás. Všechny své produkty vyrábí podle originálních receptur, které zaručují vynikající chuť a nejvyšší kvalitu.

Skladování
Skladujte při teplotě 0–20 °C.
Výrobce
Gyulahús Kft.
Béke sgt. 50.
5700 Gyula
Maďarsko
Trvanlivost
Složení
| Vepřové maso |
| Vepřové sádlo |
| Jedlá sůl |
| Paprika |
| Koření |
| Antioxidanty |
| E300 - Kyselina L-askorbová |
| E330 - Kyselina citronová |
| Sacharóza |
| Konzervant |
| E250 - Dusitan sodný |
| Plněno do vepřového střeva |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1982 kJ/479 kCal |
| Tuky | 43 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
| Sacharidy | 1 g |
| z toho cukry | 0.6 g |
| Bílkoviny | 22 g |
| Sůl | 3.6 g |
| Vláknina | 0 g |