
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Semolinové vaječné těstoviny fettucine. La Pasta di Camerino vyniká špičkovou kvalitou svého produktu, a to jak díky pečlivému výběru ingrediencí italského původu, tak jedinečné metodě zpracování, inspirované tradicí – pomalé trojité hnětení, tažení do bronzu a velmi pomalé sušení při nízké teploty.

Použití
Přiveďte vodu do bodu varu. Do osolené vroucí vody vložte těstoviny a vařte 5–6 minut.
O výrobci
Italská společnost Entroterra se sídlem ve městě Camerino se zaměřuje na výrobu těstovin La Pasta di Camerino, které vděčí za svůj název městu, kde žije a pracuje rodina, která vlastní a řídí společnost, rodina Maccari.
Skladování
Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah přímého slunečního světla.
Výrobce
ENTROTERRA S.p.A.
Localita Torre del Parco
62032 Camerino (MC)
Itálie
Složení
| Krupice z tvrdé pšenice | |
| Čerstvá vejce | 35 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1614 kJ/382 kCal |
| Tuky | 5.1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1.6 g |
| Sacharidy | 67 g |
| z toho cukry | 2.5 g |
| Bílkoviny | 15 g |
| Sůl | 0.16 g |
| Vláknina | 3.9 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Může obsahovat stopy: |
| Sójové boby |
| Hořčice |