

Řeznictví Čejka
Řeznictví Čejka Česká bresaola v celku
cca 200 gKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sušené hovězí maso se 4 druhy pepře z hovězího válečku býka od českých farmářů. Bresaola je italský pršut vyrobený z hovězí kýty mladého býka. Vykostěná kýta se nejprve naloží do soli a pepře, následně se nechá zrát v jeskyních se specifickými podmínkami a na závěr se krátce zaudí. Jejími charakteristickými rysy je tmavě červená až rudá barva, intenzivní chuť a lehce kořeněné aroma, která se nejlépe rozvine, když ji chvíli necháte při pokojové teplotě.
- Tepelně opracovaný masný výrobek.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Ideální na přípravu předkrmů nebo si ji můžete vychutnat jen tak samotnou v kombinaci s ovocem, čerstvě křupavou bagetkou a zaručeně nesmí chybět sklenka kvalitního, červeného vína.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka s.r.o. je česká společnost, jejíž historie se datuje již do roku 1923. Specializuje se na výrobu a prodej masa, masných výrobků a uzenin.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5 °C.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka s.r.o.
17. listopadu 180
Pardubice 530 02
Česká republika
Trvanlivost
hovězí maso 98%; dusitanová směs s jodem(jedlá sůl,dusitan sodný) ; směs přírodního koření; cukr
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 671 kJ/160 kCal |
Tuky | 3.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.9 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 34 g |
Sůl | 4.8 g |
Vláknina | 0 g |