
7days
7Days Croissant creme brulee flavor
80 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
7Days croissant je jemné pečivo s náplní s karamelovou příchutí.
Nadýchané těsto plněné karamelovým krémem.
- jemné, vrstvené pečivo s krémovou náplní s příchutí oblíbeného dezertu crème brûlée
- skvělá chuť ve větším 80 g balení
- perfektní svačina do spíže vždy připravená pro případ nouze

Použití
Vychutnejte si croissant ke snídani, jako svačinu nebo jako dezert. Díky praktickému balení si můžete vzít croissant kamkoliv s sebou.
O výrobci
Mondelēz je přední světový výrobce cukrovinek a snacků. Firma vznikla v roce 2012 a dříve byla známá pod názvem Kraft Foods. V České republice funguje pod názvem Mondelēz od roku 2013. Spadají pod něj značky Milka, Cadbury Dairy Milk, LU, Nabisco, Oreo, 7Days, Chipicao a Tang.
Skladování
Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
Mondelēz Czech Republic s.r.o.
Karolinská 661/4
186 00 Praha 8
Česká republika
Durability
PŠENIČNÁ mouka, palmový tuk, cukr, sušené odstředěné MLÉKO, glukózo-fruktózový sirup, slunečnicový olej, sušené VAJEČNÉ žloutky, kvasnice, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, stearoyl-2-mléčnan sodný), PŠENIČNÝ lepek, ethylalkohol, jedlá sůl s jódem, aromata, konzervanty (propionan vápenatý, sorban draselný), regulátory kyselosti (difosforečnany, kyselina fosforečná, kyselina citronová), stabilizátor (celulosová guma), látka zlepšující mouku (L-cystein, kyselina askorbová), laktóza (z MLÉKA)
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1894 kJ/454 kCal |
| Fats | 29 g |
| including saturated fatty acids | 14 g |
| Carbohydrates | 42 g |
| including sugars | 18 g |
| Protein | 5.8 g |
| Salt | 0.5 g |
| Fibre | 1.3 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |
| May contain traces of: |
| Peanuts |
| Tree nuts |
| Celery |
| Sesame seeds |