



Gurmet
Gurmet Wagyu chuck flap steak z Japonska, A5
cca 90 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Japonské hovězí maso z plemene Wagyu. Je proslulé díky svému unikátnímu mramorování, které dodává masu výjimečnou chuť a šťavnatost.
- Zabaleno: ve vakuu
- Stupnice mramorování: A5
Wagyu (和牛, Wa gyū, „japonský skot“) je název pro japonská plemena hovězího dobytka. Jak se Wagyu stalo velmi známým díky produkci vysoce kvalitního hovězího masa, začalo se šířit z Japonska do dalších zemí a kontinentů.
Zpracováno a baleno v České republice.
V čem je maso od plemeno Wagyu tak výjimečné?
Plemeno Wagyu je geneticky předurčené k intenzivnímu mramorování a je pro něj typický chov s vysokým energetickým příjmem s minimálním počtem 400 dní od 18 měsíců věku. Tato výživa zajišťuje velmi vysoké mramorování (vnitřní svalový tuk).
Použití
Z masa ugrilujete perfektní steak, který díky mramorování zůstane šťavnatý.
O značce Gurmet
Řezníci v Gurmetu připravují maso pro své zákazníky již od roku 2003 ve vlastním provozu v Kralupech nad Vltavou a od roku 2019 i v Opavě. Gurmet zpracovává hovězí a vepřové maso primárně od chovatelů v České republice. U některých výrobků není tuzemská produkce dostačující, pak vybírají maso především z Německa, Belgie nebo Irska.
Maso je připravováno tzv. kuchyňskou úpravou, kdy již není potřeba maso dále očišťovat nebo porcovat.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–2 °C.
Výrobce
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika
Trvanlivost
Chuck Flap - hovězí výsekové maso chlazené, krk bez kosti.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1198 kJ/286 kCal |
Tuky | 23.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | 0 g |