
Doppio Passo
Doppio Passo Alternativa Bianco Alcohol Free
0,75 lDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Odalkoholizované víno s tóny exotického ovoce. V chuti ucítíte mango, grapefruit, limetku a liči.
Charakteristika vína
- Odrůda: Moscato
- Výše zbytkového cukru: Suché
- Obsah alkoholu: <0,5 % obj.
Snoubení s pokrmem
Doporučujeme k rybám a mořským plodům.
Podávejte vychlazené při teplotě 10–12 °C.
O vinařství
DOPPIO PASSO je poctou Carlovi a Marii Botterovým, kteří společně v roce 1928 založili společnost BOTTER SPA. Dvě různé, ale vzájemně se doplňující osobnosti. V Apulii, v Masseria Doppio Passo, stejně jako se všemi partnery pracují bok po boku, řídí a kontrolují celý výrobní řetězec od vinic po láhev. Nejen ve fotbale, národním sportu Italů, je "DOPPIO PASSO" způsob, jak popsat styl hry, velkolepý vzrušující a poutavý, spojený s okamžiky úspěchů, kde nadšení roste od akce k akci. Takto se dva různé významy spojují a vzájemně doplňují ve vyjádření a reprezentaci těchto skvělých vín. Vína DOPPIO PASSO mají typické vlastnosti pro jejich místo původu, ale každé víno má také excentrickou a přesvědčivou osobnost.
Skladování
Skladujte v chladu a suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
DOPPIO PASSO S.R.L.
Piazzale Roma Santa Croce 466/G
30135 Venezia
Itáliie
Odalkoholizované víno (hrozny, konzervant: oxid siřičitý, kyselina L-askorbová, stabilizátory: obsahuje kyselinu citrónovou a/ nebo arabskou gumu, regulátor kyselosti: obsahuje kyselinu vinnou a/ nebo kyselinu jablečnou), koncentrovaný hroznový mošt, oxid uhličitý, konzervant: oxid siřičitý
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany |