Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Doppio Passo

Doppio Passo Alternativa Bianco Alcohol Free

0,75 l
219,90 Kč 293,20 Kč/l

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Odalkoholizované víno s tóny exotického ovoce. V chuti ucítíte mango, grapefruit, limetku a liči.

Charakteristika vína

  • Odrůda: Moscato
  • Výše zbytkového cukru: Suché
  • Obsah alkoholu: <0,5 % obj.

Snoubení s pokrmem

Doporučujeme k rybám a mořským plodům.

Podávejte vychlazené při teplotě 10–12 °C.

O vinařství

DOPPIO PASSO je poctou Carlovi a Marii Botterovým, kteří společně v roce 1928 založili společnost BOTTER SPA. Dvě různé, ale vzájemně se doplňující osobnosti. V Apulii, v Masseria Doppio Passo, stejně jako se všemi partnery pracují bok po boku, řídí a kontrolují celý výrobní řetězec od vinic po láhev. Nejen ve fotbale, národním sportu Italů, je "DOPPIO PASSO" způsob, jak popsat styl hry, velkolepý vzrušující a poutavý, spojený s okamžiky úspěchů, kde nadšení roste od akce k akci. Takto se dva různé významy spojují a vzájemně doplňují ve vyjádření a reprezentaci těchto skvělých vín. Vína DOPPIO PASSO mají typické vlastnosti pro jejich místo původu, ale každé víno má také excentrickou a přesvědčivou osobnost.

Skladování

Skladujte v chladu a suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce

DOPPIO PASSO S.R.L.
Piazzale Roma Santa Croce 466/G
30135 Venezia
Itáliie

Odalkoholizované víno (hrozny, konzervant: oxid siřičitý, kyselina L-askorbová, stabilizátory: obsahuje kyselinu citrónovou a/ nebo arabskou gumu, regulátor kyselosti: obsahuje kyselinu vinnou a/ nebo kyselinu jablečnou), koncentrovaný hroznový mošt, oxid uhličitý, konzervant: oxid siřičitý

Alergeny

Oxid siřičitý a siřičitany
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.