
Lucien Georgelin
Lucien Georgelin Venkovská terina
220 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tato poctivá venkovská terina je vařena tradičním způsobem. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
Vyrábí se ze 100% francouzského masa a vybraných surovin s vysokou kvalitou. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo umělé přísady, což vysvětluje tuk viditelný na povrchu.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Doporučujeme podávat s čerstvým pečivem.
O výrobci
Lucien Georgelin začal podnikat navštěvováním místních trhů a malých obchodů s potravinami. Poté své podnikání úspěšně rozšířil o spolupráci s odvážným bankéřem, který se nadchl pro tyto místní džemové produkty na kopcích města Marmande. Jeho nejoblíbenější ze všech byl jahodový džem, který později získal nejrůznější medaile. Lucien Georgelin se na počátku 80. let usadil v oblasti Lot-et-Garonne v obci Virazeil, kde také podnikl své první kroky jako majitel firmy.
Skladování
Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 14 dnů.
Výrobce
S.A.R.L. Lucien Georgelin
La Prairie de Londres
472 00 Virazeil
Vepřové maso, vepřová játra, vepřové maso z krku, šalotka, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), celá vejce, pšeničná mouka, sůl, česnek, rum (rum, sůl, přírodní aroma), pepř, vepřová želatina.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1021 kJ/246 kCal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.3 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |