
Sláma
Sláma Velikonoční paštika hrubá
200 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hrubá velikonoční paštika z vepřového masa, jater a sádla doplněná o medvědí česnek a sušenou zeleninu. Paštika je roztíratelná masová pasta. Jedná se o tepelně zpracovaný uzenářský výrobek zhotovený z jemně kutrované základní směsi.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Použití
Určeno k přímé konzumaci jako nátěrka na chleba či jiné pečivo. Někteří si však vychutnávají paštiku i samotnou.
O výrobci
Uzenářství a lahůdky Sláma je ryze čeká společnost, která od roku 1912 až dodnes pokračuje ve své řemeslné tradici. Podnik se zabývá zpracováním masa, zvěřiny a ryb. Dále se věnuje uzenářství, výrobě chutných produktů studené kuchyně nebo cukrářské a lahůdkářské výrobě. V sortimentu, který firma nabízí naleznete produkty jako je tlačenka, listová těsta či pochoutkové saláty a pomazánky.
Skladování
Skladujte při teplotě 3–8 °C, po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Uzenářství a lahůdky Sláma s.r.o.
Růžová 225
595 01 Velká Bíteš
Česká republika
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Vepřová játra (29%), vepřové maso (25%) a sádlo (14%), masový vývar, cibule, jedlá sůl, kukuřičná mouka, smetana, medvědí česnek 0,5%, extrakt koření, stabilizátor: dusitan sodný, dextroza, aroma, zahušťovadlo: E1422, sušená zelenina (celer, soja, mléčná bílkovina)
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1303 kJ/315 kCal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7.5 g |
Sacharidy | 5.4 g |
z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 11.2 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |
Mléko |
Celer |