
Krevety na sushi Ebi
180 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Topping z krevet na sushi. Krevety jsou s ocáskem, loupané, vařené a zamrazené. Jsou tedy vhodné ke konzumaci po rozmrazení.
Sushi toppingy dodají vašemu sushi jedinečnou chuť a prémiový vzhled. Každý má vyjímečnou chuť a jemnou texturu, proto jsou ideální pro domácí i profesionální přípravu sushi. Přináší autentickou japonskou chuť domů. Snadné a rychlé použití.
Milovníci japonské kuchyně, domácí kuchaři i profesionální šéfkuchaři, kteří chtějí pozvednout své sushi na vyšší úroveň, ti všichni si přijdou na své.
Použití
Skvěle se hodí pro přípravu nigiri, jako luxusní přídavek na sushi bowlů nebo jako ozdoba na sushi rolky. Možné kombinovat s různými druhy rýže a omáček.
Tip! Vyzkoušejte Sushi s Toppingem.
Suroviny:
-
250 g sushi rýže
-
3 lžíce rýžového octa
-
1 lžíce cukru
-
½ lžičky soli
-
100 g sushi toppingu (krevety, plátky makrely, chobotnice, lososa nebo tuňáka)
-
Mořské řasy (nori) – volitelné
-
Sojová omáčka, wasabi, nakládaný zázvor k podávání
Postup:
-
Příprava rýže
-
Sushi rýži propláchněte pod studenou vodou a uvařte dle návodu.
-
Smíchejte rýžový ocet, cukr a sůl, přidejte do horké rýže a jemně promíchejte. Nechte vychladnout.
-
-
Tvarování sushi
-
Pokud připravujete nigiri, vezměte trochu rýže a vytvarujte do malého oválného tvaru.
-
Pokud děláte maki, rozložte rýži na nori, přidejte topping a zarolujte.
-
-
Přidání toppingu
-
Na každé nigiri položte plátek ryby nebo krevetu a lehce přitlačte.
-
Na sushi rolky můžete plátky ryb rozložit na vrchní stranu a jemně je zatlačit do rýže.
-
-
Servírování
-
Podávejte s wasabi, sojovou omáčkou a nakládaným zázvorem. Dobrou chuť.
-
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení ihned spotřebujte.
Dodavatel
Seacon
Het Spijk 12
8321 WT Urk
Nizozemí
99% krevety (KORÝŠI), sůl
Původ: Chov ve Vietnamu
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 283 kJ/67 kCal |
Tuky | 0.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 0.97 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Korýši |