Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Unagi Kabayaki slice

160 g
Frozen
Sold out. Expected back on Mon.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Holland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Topping z úhoře na sushi. Úhoř je smažený, marinovaný v sojové omáčce s mirinem, nakrájený na plátky a zamrazený. Je tedy vhodný ke konzumaci po rozmrazení.

Sushi toppingy dodají vašemu sushi jedinečnou chuť a prémiový vzhled. Každý má vyjímečnou chuť a jemnou texturu, proto jsou ideální pro domácí i profesionální přípravu sushi. Přináší autentickou japonskou chuť domů. Snadné a rychlé použití.

Milovníci japonské kuchyně, domácí kuchaři i profesionální šéfkuchaři, kteří chtějí pozvednout své sushi na vyšší úroveň, ti všichni si přijdou na své.

Použití

Skvěle se hodí pro přípravu nigiri, jako luxusní přídavek na sushi bowlů nebo jako ozdoba na sushi rolky. Možné kombinovat s různými druhy rýže a omáček.

Tip! Vyzkoušejte Sushi s Toppingem.

Suroviny: 

  • 250 g sushi rýže

  • 3 lžíce rýžového octa

  • 1 lžíce cukru

  • ½ lžičky soli

  • 100 g sushi toppingu (krevety, plátky makrely, chobotnice, lososa nebo tuňáka)

  • Mořské řasy (nori) – volitelné

  • Sojová omáčka, wasabi, nakládaný zázvor k podávání

Postup:

  • Příprava rýže

    • Sushi rýži propláchněte pod studenou vodou a uvařte dle návodu.

    • Smíchejte rýžový ocet, cukr a sůl, přidejte do horké rýže a jemně promíchejte. Nechte vychladnout.

  • Tvarování sushi

    • Pokud připravujete nigiri, vezměte trochu rýže a vytvarujte do malého oválného tvaru.

    • Pokud děláte maki, rozložte rýži na nori, přidejte topping a zarolujte.

  • Přidání toppingu

    • Na každé nigiri položte plátek ryby nebo krevetu a lehce přitlačte.

    • Na sushi rolky můžete plátky ryb rozložit na vrchní stranu a jemně je zatlačit do rýže.

  • Servírování

    • Podávejte s wasabi, sojovou omáčkou a nakládaným zázvorem. Dobrou chuť.

Skladování

Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení ihned spotřebujte.

Dodavatel

Seacon
Het Spijk 12
8321 WT Urk
Nizozemí

90 % úhoř americký (RYBY), SÓJOVÁ omáčka (voda, SÓJOVÉ boby, PŠENICE, sůl), voda, glukózový sirup, cukr, mirin (voda, lepkavá rýže, rýže-koji, glukózový sirup, alkohol), zahušťovadlo: E1442, E415; barvivo: E150a, E120, zvýrazňovač chuti: E635, alkohol: 0,2 % obj.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte

Nutritional values per 100 g

Energy value1226 kJ/293 kCal
Fats21 g
including saturated fatty acids5.3 g
Carbohydrates3.1 g
including sugars1.2 g
Protein23 g
Salt1.3 g
Fibre0 g

Allergens

Cereals (gluten)
Fish
Soybeans
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.