
Rohlík Bistro
Gyoza vege z Ramencraft
115 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
135,91 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S restaurací Ramencraft jsme pro vás připravili legendární knedlíčky gyoza plněné zeleninou.
Vegetariánská varianta gyozy je inspirována tradiční japonskou filosofií „shojin ryori“ – uměním vegetariánského vaření. Každá plněná kapsička je oslavou čerstvé zeleniny a jednoduchých, ale intenzivních chutí. Teď si je můžete vychutnat i vy, přímo u vás doma.

O restauraci
Ramencraft je moderní ramen bistro, které se v roce 2024 otevřelo v Praze jako spojení autentické japonské gastronomie, pop kultury a 8bitové estetiky. Vizuálně výrazný prostor kombinuje tradiční chuť ramenu s originálním designem inspirovaným herním světem. Vytvořeno s vášní k Japonsku, pixelům a poctivému řemeslu – Ramencraft je rychlý, kvalitní a zábavný zážitek.

Jak to funguje?

Použití
Sáček s knedlíčky propíchněte vidličkou a dejte ohřát do mikrovlnné trouby na 1 minutu a 30 vteřin na střední výkon. Servírujte na talíř, posypte sezamem a přidejte omáčku.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 5 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Ramencraft
Veleslavínová 59/3
Praha, 110 00
Česká republika
Kam s obalem?
.jpg)
Trvanlivost
Těsto 10 % (pšeničná mouka, pitná voda, bramborový škrob, kukuřičný škrob),
zeleninová náplň 90 % [čínské zelí, mrkev, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), zázvor, česnek, jidášovo ucho, jedlá sůl].
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 740 kJ/176 kCal |
| Tuky | 4.8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g |
| Sacharidy | 28.5 g |
| z toho cukry | 2.3 g |
| Bílkoviny | 5.7 g |
| Sůl | 1.61 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Sójové boby |
| Sezamová semena |
| Může obsahovat stopy: |
| Korýši |
| Vejce |
| Ryby |
| Podzemnice olejná |
| Mléko |
| Skořápkové plody |
| Celer |
| Hořčice |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Vlčí bob |
| Měkkýši |