



Cookit
Grilovaná vepřová žebírka s dijonskou omáčkou a bramborami s křenem (set k přípravě hotového jídla)
1,24 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Xtra cena:
348,41 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uvařte si grilovaná vepřová žebra upravená metodou sous-vide, která jim dodává šťavnatost a vůni. Jsou doplněna opékanými lehce pikantními bramborovými plátky grenaille s křenem a dijonskou omáčkou. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě:
O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Trvanlivost
vepřová žebra sous vide (vepřová žebra, sůl), brambory grenaille sous vide, dijonská omáčka [smetana ke šlehání 30% (SMETANA, stabilizátor: karagenan), voda, dijonská hořčice (voda, semínko HOŘČICE, kvasný ocet, sůl, kurkuma, stabilizátor: xanthan), cibule, med květový, slunečnicový olej, kukuřičný škrob, sůl, kurkuma], strouhaný křen (strouhaný křen 95%, řepkový olej, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant: DISIŘIČITAN draselný), olivový olej, med, petržel plochá
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota | 616 kJ/147 kCal |
Tuky | 7.28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.86 g |
Sacharidy | 6.38 g |
z toho cukry | 2.14 g |
Bílkoviny | 13.6 g |
Sůl | 0.29 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |
Hořčice |
Oxid siřičitý a siřičitany |