
San Vincenzo
San Vincenzo Soppressata di Calabria DOP
80 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Delikátní klobása z jihu Itálie, vyráběná podle tradičních receptur a norem chráněného označení původu DOP. Soppressata od San Vincenzo se vyrábí z pečlivě vybraného vepřového masa z Kalábrie, jemně okořeněného solí a černým pepřem.

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Můžete si je vychutnat v kombinaci s čerstvým křupavým pečivem.
O výrobci
San Vincenzo je italská společnost, která byla založena roku 1977. Specializuje se na výrobu tradičních kalabrijských uzenin, mezi které patří slavná pikantní 'nduja, klobásy, spianata a další delikatesy. Nezaměnitelnou chuť výrobkům dodává originální kalabrijská chilli paprička, místní koření a pečlivý výběr surovin – většina uzenin je vyráběna z kontrolovaného a certifikovaného kalabrijského vepřového masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–6 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
San Vincenzo
C. Da Acquaacoperta 24,
Loc. Spezzano Piccolo,
87059 Casali del Manco (CS)
Itálie
Trvanlivost
vepřové maso, sůl, dextróza, cukr, pepř černý, antioxidant: E300, konzervanty: E250, E252
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 1735 kJ/418 kCal |
| Tuky | 32 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
| Sacharidy | 0.8 g |
| z toho cukry | 0.1 g |
| Bílkoviny | 29.7 g |
| Sůl | 3.75 g |
| Vláknina | 0 g |