
Pstruh lososovitý filet
cca 500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Filet pstruha lososovitého s kůží, chlazený. Pstruh lososovitý se chová v čistých recirkulačních systémech i přílivových zátokách, kde díky krmivu bohatému na astaxanthin získává přirozenou růžovou barvu a vyšší obsah omega-3 než běžný pstruh duhový. Maso je pevné, máslově jemné a zůstává šťavnaté i při grilování. Spojuje lehkost pstruha s chutí lososa.
Zpracováno a baleno v České republice. Jedná se o rozmraženou rybu.
Specifikace
- latinský název: Oncorhynchus mykiss
- čerstvá/defrost: chlazená ryba
- původ: pochází z chovu ve Španělsku
- kategorie lovného zařízení: nevody
- váha: cca 750 g
- způsob balení: vac pack
- certifikace: ne
Použití
- Připravte filet: Osušte papírovou utěrkou, lehce pokapejte olivovým olejem a osolte mořskou solí.
- Opékání: Rozehřejte pánev nebo gril na 180 °C, položte filety kůží dolů a opékejte 3 minuty. Poté otočte a krátce dopečte dalších 2–3 minuty.
- Odpočinek: Filety přesuňte na talíř, zakryjte volně alobalem a nechte 2 minuty „dojít“ – maso zůstane maximálně šťavnaté.
- Hotovo do 10 minut, připravte k podávání s plátky citronu, bylinkovým máslem nebo lehkým salátem.
O výrobci
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s. je česká společnost, která byla založena roku 1993. Je významným členem Rybářského sdružení ČR a má rozhodující postavení v chovu ryb v severní a severovýchodní části České republiky. Hospodaří na 235 rybnících o výměře přibližně 1700 ha vodních ploch. Dodává jak čerstvé, tak mražené sladkovodní ryby.
Skladování
Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 5 °C.
Výrobce
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s.
Boženy Němcové 711
503 51 Chlumec nad Cidlinou
Česká republika
Trvanlivost
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) 100 %
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota | kJ/ kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Ryby |