
R. Bakers
R. Bakers Špaldový šáteček s švestkovými povidly
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Špaldové balené šátečky s náplní ze švestkových povidel.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
R.Bakers je maďarský výrobce pekařských a cukrářských produktů se sídlem v Tatabányi. Specializuje se na pečivo a sladké snacky připravované podle osvědčených receptur, s důrazem na chuť a texturu. Produkty R.Bakers si získaly oblibu nejen v Maďarsku, ale i na mezinárodním trhu.
Skladování
Skladujte na suchém a tmavém místě v uzavřeném obalu. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 5 dní.
Výrobce
R.Bakers
Cementgyari u 1.
2800 Tatabánya
Maďarsko
Trvanlivost
Těsto: vepřové sádlo, antioxidant: E321, pšeničná mouka, 10 % špaldová směs (45 % celozrnná špaldová mouka, instantní pšeničná mouka, celozrnná pohanková mouka, lněné semínko, pšeničný lepek, slunečnicová semínka, sójová mouka, sušený žitný kvásek: žitná mouka, pitná voda, startovací kultura, jodizovaná sůl: jedlá sůl, sorban draselný, pražená ječná mouka, enzym – lepek, zlepšující prostředek: kyselina askorbová, pitná voda, obohacující směs (sušená syrovátka, sušený palmový tuk: palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina, dextróza, regulátor kyselosti: fosforečnan vápenatý; tekutý pšeničný kvásek (pšeničná mouka, pitná voda, ocet, glukózo-fruktózový sirup, jedlá kyselina: kyselina mléčná; sušený pšeničný kvásek: pšeničná mouka, pitná voda, startovací kultura; jedlá sůl, startovací kultura, jedlá sůl
Náplň: 41 % švestková náplň (80 % švestkové pyré, jablečné pyré, cukr, zahušťovadlo: guma gellan; jedlá kyselina: kyselina citronová; aroma, konzervant: E202; pitná voda)
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1535 kJ/368 kCal |
| Tuky | 22 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
| Sacharidy | 36 g |
| z toho cukry | 21 g |
| Bílkoviny | 4.4 g |
| Sůl | 0.5 g |
| Vláknina | 3.5 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Sójové boby |
| Mléko |