
R. Bakers
R. Bakers Spelt scarf with plum jam
250 g5 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Špaldové balené šátečky s náplní ze švestkových povidel.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
R.Bakers je maďarský výrobce pekařských a cukrářských produktů se sídlem v Tatabányi. Specializuje se na pečivo a sladké snacky připravované podle osvědčených receptur, s důrazem na chuť a texturu. Produkty R.Bakers si získaly oblibu nejen v Maďarsku, ale i na mezinárodním trhu.
Skladování
Skladujte na suchém a tmavém místě v uzavřeném obalu. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 5 dní.
Výrobce
R.Bakers
Cementgyari u 1.
2800 Tatabánya
Maďarsko
Durability
Těsto: vepřové sádlo, antioxidant: E321, pšeničná mouka, 10 % špaldová směs (45 % celozrnná špaldová mouka, instantní pšeničná mouka, celozrnná pohanková mouka, lněné semínko, pšeničný lepek, slunečnicová semínka, sójová mouka, sušený žitný kvásek: žitná mouka, pitná voda, startovací kultura, jodizovaná sůl: jedlá sůl, sorban draselný, pražená ječná mouka, enzym – lepek, zlepšující prostředek: kyselina askorbová, pitná voda, obohacující směs (sušená syrovátka, sušený palmový tuk: palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina, dextróza, regulátor kyselosti: fosforečnan vápenatý; tekutý pšeničný kvásek (pšeničná mouka, pitná voda, ocet, glukózo-fruktózový sirup, jedlá kyselina: kyselina mléčná; sušený pšeničný kvásek: pšeničná mouka, pitná voda, startovací kultura; jedlá sůl, startovací kultura, jedlá sůl
Náplň: 41 % švestková náplň (80 % švestkové pyré, jablečné pyré, cukr, zahušťovadlo: guma gellan; jedlá kyselina: kyselina citronová; aroma, konzervant: E202; pitná voda)
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1535 kJ/368 kCal |
| Fats | 22 g |
| including saturated fatty acids | 10 g |
| Carbohydrates | 36 g |
| including sugars | 21 g |
| Protein | 4.4 g |
| Salt | 0.5 g |
| Fibre | 3.5 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Soybeans |
| Milk |