
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční toskánská klobása vyrobená podle původní italské receptury. Kombinuje kvalitní vepřové maso a jemné koření. Má charakteristickou hrubší strukturu, která je typická pro řemeslné toskánské salumi.
- Balení obsahuje 5 kusů.
- Masny výrobek tepelně neopracovaný.

Použití
Klobásu lze připravit na pánvi, na grilu i v troubě.
-
Na pánvi: Na středním plameni zahřejte trochu oleje a klobásu opékejte ze všech stran, dokud nezíská zlatavou kůrku.
-
Na grilu: Opečte klobásu z každé strany několik minut, dokud není pěkně propečená dozlatova.
-
V troubě: Pečte při 200 °C přibližně 30 minut, v polovině pečení otočte, aby se propekla rovnoměrně.
O výrobci
F.lli Veroni fu Angelo SpA je italská společnost, která byla založena roku 1925 z iniciativy pěti bratrů – Fiorentina, Francesca, Paola, Adolfa a Uga. Specializuje se na výrobu vysoce kvalitního uzeného masa. Kromě závodu v Correggio, který je sídlem společnosti, má Veroni šest dalších výrobních závodů v Emilia-Romagna a v roce 2016 otevřeli pobočku na krájení ve Spojených státech.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–7 °C.
Výrobce
F.lli Veroni fu Angelo SpA
Via Saltini, 15/17
42015 Correggio
Itálie
Trvanlivost
Vepřové maso, sůl, aromata, koření, regulátor kyselosti: E262, antioxidant: E300, sacharóza, konzervant: E250
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 1285 kJ/310 kCal |
| Tuky | 27 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
| Sacharidy | 0.8 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 16 g |
| Sůl | 3.3 g |
| Vláknina | 0 g |