
Gyulai
Gyulai Klobása krájená
80 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Krájená kolábasa Gyulai je nejznámější uzenou paprikovou klobásou v Maďarsku. Je vyrobena z vepřového masa. Maso se získává z kýty, plecka, kolena, bůčku, kotlet a krkovice. Zásadní význam má ruční vykoštění, díky němuž jsou odstraněny všechny šlachy, a maso si tak uchovává svoji kvalitu.
- Masný výrobek trvanlivý, fermentovaný.
- Na 100 g výrobku bylo použito 152 g masa.
Použití
Klobása je vhodná pro přípravu chlebíčků, pomazánek, ale také pro přípravu hotových jídel a pizzy.
O výrobci
Gyulahús Kft. je maďarská společnost, která vznikla již v 19. století. Firma se zaměřuje především na výrobu vepřových klobás. Všechny své produkty vyrábí podle originálních receptur, které zaručují vynikající chuť a nejvyšší kvalitu.

Skladování
Skladujte při teplotě 0–10 °C.
Výrobce
Gyulahús Kft.
Béke sgt. 50.
5700 Gyula
Maďarsko
Trvanlivost
Vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, paprika, koření, antioxidanty: (E300, E330), sacharóza, konzervant: (E250)
E250(Dusitan sodný), E300(Kyselina L-askorbová), E330(Kyselina citronová)
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1982 kJ/479 kCal |
| Tuky | 43 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
| Sacharidy | 1 g |
| z toho cukry | 0.6 g |
| Bílkoviny | 22 g |
| Sůl | 3.6 g |
| Vláknina | 0 g |