Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Gyulai

Gyulai Klobása krájená

80 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ

49,90 Kč 623,75 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Krájená kolábasa Gyulai je nejznámější uzenou paprikovou klobásou v Maďarsku. Je vyrobena z vepřového masa. Maso se získává z kýty, plecka, kolena, bůčku, kotlet a krkovice. Zásadní význam má ruční vykoštění, díky němuž jsou odstraněny všechny šlachy, a maso si tak uchovává svoji kvalitu.

  • Masný výrobek trvanlivý, fermentovaný.
  • Na 100 g výrobku bylo použito 152 g masa.

Použití

Klobása je vhodná pro přípravu chlebíčků, pomazánek, ale také pro přípravu hotových jídel a pizzy.

O výrobci

Gyulahús Kft. je maďarská společnost, která vznikla již v 19. století. Firma se zaměřuje především na výrobu vepřových klobás. Všechny své produkty vyrábí podle originálních receptur, které zaručují vynikající chuť a nejvyšší kvalitu.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–10 °C.

Výrobce

Gyulahús Kft.
Béke sgt. 50.
5700 Gyula
Maďarsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.
Skladujte při teplotě do +10 °C.

Vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, paprika, koření, antioxidanty: (E300, E330), sacharóza, konzervant: (E250)

E250(Dusitan sodný), E300(Kyselina L-askorbová), E330(Kyselina citronová)

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1982 kJ/479 kCal
Tuky43 g
z toho nasycené mastné kyseliny18 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0.6 g
Bílkoviny22 g
Sůl3.6 g
Vláknina0 g