


Naše maso
Naše maso Čevapčiči
cca 250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čevapčiči jsou masný polotovar prémiové kvality z přeštíků a jalovic a volů z českých chovů. Čevapčiči či čevabčiči z Našeho masa jsou klasickou českou verzí populárních sekaných nebo mletých grilovaných mas kebabu – čevapu. Každý národ má svou verzi lišící se použitím různých druhů mas, koření a způsobů podávání. V Našem mase se připravují v jedné z českých verzí z masa půl na půl hovězího a vepřového, soli, pepře a uzené papriky.
Balení obsahuje 4 porce semletého masa na čevapčiči (každá o hmotnosti cca 70 g). Baleno v ochranné atmosféře.

Přeštické černostrakaté prase
Maso z přeštíků má díky velkému podílu tuku, který se nachází v mase i na povrchu, specifickou chuť a „šmrnc“, díky mezisvalovému tuku je krásně křehké a hezky voní. Chovatelé vyšlechtili přeštického vepře již v 19. století, a to křížením místního prasete (českého hřebenáče) se starými anglickými a německými plemeny, dováženými po roce 1850 na Přešticko, Klatovsko a Domažlicko. Většina těchto plemen byla černostrakatých s klopeným uchem a takový je i přeštík. Jeho kvalitní maso se tradičně používalo hlavně na výrobu vyhlášené Pražské šunky.
Ve dvacátém století byl chov těchto prasat maso–sádelného typu s vyšší vrstvou hřbetního tuku potlačován ve prospěch výrazně masných prasat, která přinášejí rychlejší a snadnější zisk. Nyní se přeštíci vracejí do popředí zájmu, a dokonce se stává, že někteří chovatelé vydávají za přeštíky jiná strakatá plemena. Našimi partnery jsou však pouze chovatelé s uznanými chovy přeštických černostrakatých prasat.
Hovězí z českých chovů
V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.

Použití
Před konzumací tepelně zpracujte.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
.jpg)
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Hovězí maso 46 %, vepřové maso 46 %, jedlá sůl, černý pepř, uzená paprika, čerstvý česnek
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1189 kJ/281 kCal |
| Tuky | 23 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 7 g |
| Sacharidy | 0.54 g |
| z toho cukry | 0.25 g |
| Bílkoviny | 18 g |
| Sůl | 1.5 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Může obsahovat stopy: |
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |
| Hořčice |