
Qualivo
Qualivo Vinná klobása
cca 460 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vinná klobása vyrobená z vepřového masa. Vinná klobása je tradiční česká pochoutka příbuzná bavorské klobáse. Vyrábí se z jemně umleté směsi vepřového masa, do které se přidá víno, žemle a koření. Hmota se poté naplní do přírodního střívka. Klobása se nejčastěji stočí do spirály. Masný výrobek tepelně neopracovaný.
- výjimečně jemné a chutné
- atraktivní struktura a barva bez nežádoucích pachutí
- vysoký kulinářský zážitek
Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.

Vepřové maso pochází z českého chovu v Choťovicích. Zvířata jsou pod pravidelnou kontrolou veterinární správy a všechny prasničky jsou pravidelně měřeny ultrazvukem s cílem optimalizovat výšku špeku a podíl libové svaloviny. Zmodernizované stáje nabízí zvířatům pohodlné a bezstresové ustájení.
Použití
Klobása není tepelně opracovaná, proto se musí tepelně upravit a zkonzumovat co nejdříve. Klobásu stočte do spirály, propíchněte špejlí a opeče na rozpáleném tuku. Nebo ji stočenou ve spirále obalte v trojobalu a můžete si jí vychutnat společně s bramborovým salátem.
O výrobci
Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat.
Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.

Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
Ing. Karel Horák
Žehuň 116
289 05 Žehuň
Česká republika
Trvanlivost
Vepřové výrobní (32%), vepřové libové (27,5%), víno, led, žemle (mouka, droždí, sůl), smetana, koření, sůl (1,5%)
E621(L-glutaman sodný)
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1239 kJ/296 kCal |
| Tuky | 28.9 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 12.2 g |
| Sacharidy | 0.8 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 9.2 g |
| Sůl | 1.5 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Mléko |