Hollandia
Hollandia BIO Selský jogurt borůvka 2,8%
180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Selský jogurt borůvkový s kulturou v BIO kvalitě. Obsah tuku min. 2,8 %.
Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur. Do spodní části jogurtu se dá borůvková poduška, která je složena výhradně z přírodních složek a kousků borůvek.
Představuje tak vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce či müsli.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.
Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko | |
Ovocná složka | 20 % |
Borůvky | 50 % |
Třtinový cukr | |
Nativní škrob | |
Zahušťovadla | |
E440(i) - Pektin | |
E415 - Xanthan | |
Přírodní aroma | |
Mléčná bílkovina | |
Živá jogurtová kultura | |
Probiotická kultura Bifidobacterium BB12 | |
Lactobacillus acidophilus LA5 |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 361 kJ/86 kCal |
Tuky | 3.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.7 g |
Sacharidy | 12 g |
z toho cukry | 12 g |
Bílkoviny | 2.9 g |
Sůl | 0.09 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |