
Maille
Maille Hořčice s medem
200 mlDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Speciální hořčice dijonského typu s medem. Její chuť je středně aromatická a sladká.
Je to ideální spojení příjemné chuti hořčice a medu.
Použití
Ideální pro zálivku, sýrové talíře nebo zeleninové pokrmy.
O výrobci
Tato společnost má tradici již 270 let. Založil ji otec a syn. Maille používá nejkvalitnější ingredience a připravuje gurmánské hořčičné příchutě. Maille má tři století kulinářského dědictví, zahrnující tři monarchie, dvě říše, pět republik, pět evropských válek, dvě světové války a pět měnových změn.
V roce 1720 Antoine-Claude Maille (otec), destilátor a výrobce octa, žije v Paříži. Objevuje úžasné vlastnosti octa a vynalézá „ocet čtyř zlodějů“, aby zachránil obyvatele Marseille před pustošením moru. Jeho radou bylo spolknout čajovou lžičku ve sklenici vody. Antoine-Claude Mailleův syn, zvaný také Antoine-Claude, je registrován jako hlavní výrobce octa v roce 1720. V roce 1747 otevírá svůj první butik na rue Saint-André des Arts v Paříži a stává se oficiálním dodavatelem soudu Ludvíka XV. V tomto roce je také založena společnost La Maison Maille.
Skladování
Skladujte při teplotě do 22°C. Po otevření uchovejte v chladničce při teplotě do 6°C a spotřebujte do 3 měsíců.
Výrobce
Unilever UK, Maille
Freepost ADM3940
London SW1A 1YR
United Kingdom
Složení
| Cukr | |
| Pitná voda | |
| Ocet | |
| Hořčičná semínka | |
| Med | 8 % |
| Jedlá sůl | |
| Koření | |
| Barvivo | |
| E150c - Amoniakový karamel | |
| Regulátor kyselosti | |
| E330 - Kyselina citronová | |
| Konzervant | |
| E224 - Disiřičitan draselný |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1000 kJ/240 kCal |
| Tuky | 7 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
| Sacharidy | 36 g |
| z toho cukry | 34 g |
| Bílkoviny | 5 g |
| Sůl | 3 g |
| Vláknina | 1.5 g |
Alergeny
| Hořčice |
| Oxid siřičitý a siřičitany |