
nimm2
nimm2 Soft Fizzy
90 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Žvýkací bonbony s ovocnou a šumivou náplní a s vitamíny.
Každé balení obsahuje čtyři různé příchutě.
Bonbóny nimm2 jsou oblíbenou pochoutkou dětí i dospělých již od roku 1962. Jejich sortiment se stále rozrůstá. V souladu se svým heslem „vitamíny a sladkosti“ nabízí řada nimm2 různé druhy veselých a sladkých pochoutek.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Historie společnosti August Storck KG se začala psát v Berlíně již roku 1903. Podnik se zaměřuje na výrobu cukrovinek a čokoládových specialit. Firma nabízí široké portfolio svých produktů, které zahrnují značky Toffifee, nimm2, Merci, Knopper, Riesen a další.

Skladování
Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.
Výrobce
Storck Česká republika, s.r.o.
Meteor Centre Office Park
Sokolovská 100/94
180 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika
Složení
| Cukr | |
| Glukózový sirup | |
| Kyselina | |
| E330 - Kyselina citronová | |
| Palmový tuk | |
| Zvlhčující látka | |
| E420 - Sorbitol | |
| Modifikovaný škrob | |
| Koncentrovaná ovocná šťáva | 1.8 % |
| Hroznové víno | |
| Pomeranč | |
| Limeta | |
| Citron | |
| Třešně | |
| Jahody | |
| Jablka | |
| E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný | |
| Aroma | |
| Vitamin C | |
| Protispékavé látky | |
| E551 - Oxid křemičitý | |
| E530 - Oxid hořečnatý | |
| Rostlinné extrakty | |
| Paprika | |
| Kurkuma | |
| Kopřiva | |
| Špenát | |
| Červená řepa | |
| E500(i) - Uhličitan sodný | |
| Niacin | |
| Vitamin E | |
| Kyselina pantothenová | |
| Emulgátor | |
| E435 - Polyoxyethylensorbitanmonostearát | |
| Vitamin B6 | |
| Kyselina listová | |
| Vitamin B12 | |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1618 kJ/382 kCal |
| Tuky | 3.8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2.2 g |
| Sacharidy | 84.2 g |
| z toho cukry | 65.1 g |
| Bílkoviny | 0.1 g |
| Sůl | 1.2 g |
| Vláknina | g |