4 PORCE
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g cizrny
- 50 g oleje
- 120 g cibule
- 120 g rajčat
- 20 g Chana masala směs koření
- Sůl na dochucení
- 800 ml vody
- ½ lžičky jedlé sody
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1200 g cizrny namočíme přes noc do vody. Ráno jí scedíme.
- 2Na velké pánvi rozehřejeme 50 g oleje a osmažíme na něm 120 g nakrájené cibule dozlatova.
- 3Přidáme 120 g nakrájených rajčat a promícháme.
- 4Přidáme 20 g Chana Masaly, 1 lžičku soli a cizrnu.
- 5Mícháme dalších 5 minut a poté přidáme 800 ml vody a ½ lžičky jedlé sody.
- 6Přivedeme k varu, přikryjeme a necháme vařit 40 minut na mírném ohni.
- 7Případně vaříme 20 minut v tlakovém hrnci se 400 ml vody a ½ lžičky jedlé sody.