
Soresina
Soresina Grana Padano DOP
200 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tvrdý, italský sýr Grana Padano s charakteristickou intenzivní chutí.
Sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá. Sýr navíc neobsahuje sacharidy a dokonce i laktózu, což je důvod, proč je také dokonale vhodný pro lidi, kteří netolerují tento typický mléčný cukr.

Sýr je uznaný EU a je zapsán v seznamu výrobků DOP. Takto označené výrobky musí podléhat požadavkům na dodržování předpisů pro ně určených.
Použití
Grana Padano má v kuchyni široké využití a v italské kuchyni je zcela nepostradatelný. Můžete ho využít na studené, ale i teplé předkrmy. Ideální na posyp všech těstovin, rizot, zeleninových salátů, ale i na steaky. Upečete z něj slané pečivo, přidáte do sendvičů. Je vhodný k červenému i bílému vínu.

O výrobci
Latteria Soresina je italská mlékárenská společnost, jejíž počátky sahají až do roku 1900. Výrobou svých mléčných produktů se nechala inspirovat od nejzkušenějších podniků ze Švýcarska, Německa a dalších zemí. V jejich sortimentu naleznete širokou škálu mléčných výrobků té nejvyšší kvality jako například šlehačky, mléka, másla a sýry typu parmazán a provolette.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Letteria Soresina
Via Dei Mille 13/17
26015 Soresina
Itálie
Durability
Composition
| Syrové mléko |
| Jedlá sůl |
| Telecí syřidlo |
| Konzervant |
| E1105 - Lysozym |
| Vaječný lysozym |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1654 kJ/398 kCal |
| Fats | 29 g |
| including saturated fatty acids | 18 g |
| Carbohydrates | 0 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 33 g |
| Salt | 1.5 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Eggs |
| Milk |