

Naše maso
Naše maso Beef flank
ca. 0.5 kg4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Hovězí pupek na vaření prémiové kvality z jalovic a volů z českých chovů. Jak název napovídá, jde o masitou část „břicha“, která se řeznicky dělí pupek na vaření, zrcátko (flank), bryndáček (flap, bavette) a vnitřní oponku (skirt steak insade). Pupek na vaření má z těchto partií nejsilnější svalová vlákna, je prorostlým lojem a lehce i kolagenními blánami.
Balení obsahuje cca 500 g kus masa. Odleželé ve vakuu 8 dní. Baleno ve vakuu.

Hovězí z českých chovů
V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.

Použití
Název předurčuje pupek k přípravě silných vývarů s mastnými oky a omáček plných chuti: rajské, koprové či křenové. Samotné vařené maso je skvělé jen tak, s hořčicí a chlebem. Namletý, v kombinaci s krkem a žebrem, se dá pupek použít také na hamburgery.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
.jpg)
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika