

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Hovězí mletý polotovar prémiové kvality z odleželého masa jalovic a volů z českých chovů. Hovězí maso ze stejných partií jako na hamburger (krk, žebra, hrudí a lůj) se promíchá se solí a semele. Maso z jalovic a volů je jemně mramorované lojem, který se snadno rozpouští, a v této kombinaci dodá vašemu jídlu skvělou chuť.
Balení obsahuje cca 640 g mletého polotovaru.

Hovězí z českých chovů
V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.

Použití
Můžete použít k přípravě ragú, lasagní, chilli con carne, masových kuliček, hamburgerů, plněných paprik nebo hovězí sekané. Maso už je mírně osolené, tak ho nesolte. Na kuličky a hamburgery maso vždy nejdřív propracujte, až začne trochu lepit. Pak ho vytvarujte do požadovaného tvaru nechte několik hodin v chladničce. Bude pak lépe držet pohromadě.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
.jpg)
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Durability
Composition
| Hovězí maso | 94 % |
| Hovězí lůj | 4 % |
| Jedlá sůl | 1.1 % |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 990 kJ/234 kCal |
| Fats | 18 g |
| including saturated fatty acids | 8.5 g |
| Carbohydrates | 0 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 18 g |
| Salt | 1.2 g |
| Fibre | 0 g |