• Dear customers, we are sorry. Currently our WhatsApp is unavailable and we are working hard to fix it. You can contact us as standard on all other communication platforms.
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Infadolan

INFADOLAN 1600IU / G + 300IU / G ointment 100G II

Product from
BENU pharmacy
1 pc
CZK 249.90 CZK 249.90 /pc

Delivery within 60 minutes

Infadolan je mast pro zevní použití obsahující vitamin A a vitamin D2 v bezvodém masťovém základu, vhodná k urychlení hojení a obnovy pokožky na postiženém místě. Infadolan se používá na neinfikované drobné rány, oděrky, popáleniny I. stupně, na suchou popraskanou kůži, na trhliny v kožních rýhách. Přípravek je zvláště vhodný k promazávání suché pokožky u chronických ekzémů či onemocnění kůže, u pacientů s atopickou dermatitidou, a dále k prevenci opruzení u dětí a dospělých. Na doporučení lékaře se přípravek používá k léčbě bércových vředů nebo proleženin. Přípravek je určen pro dospělé, dospívající, děti od novorozeneckého věku, pro těhotné i kojící ženy.

Léčivými látkami jsou retinoli acetas a ergocalciferolum. Jeden gram masti obsahuje retinoli acetas 1 600 m.j. (1,0665 mg) a ergocalciferolum 300 m.j. (0,0075 mg). Pomocné látky (masťový základ): bílý vosk, tuk z ovčí vlny (lanolin), bílá vazelína.

Dávkování: Přípravek nanášejte v tenké vrstvě 1-3krát denně na postižená místa, či na suchou kůži. Dávkování a způsob použití u bércových vředů a proleženin určuje lékař. Délka léčby přípravkem Infadolan bez porady s lékařem by neměla přesáhnout 2 týdny.

Kontraindikace: Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na kteroukoliv složku přípravku. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

Výrobce: Herbacos

EAN: 8594002959807

SUKL kód: 202879

Farmakoterapeutická skupina: Jiná léčiva podporující tvorbu jizev

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek