• Zítra, na Svátek práce, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Imunoglukan

Imunoglukan P4H cps.60

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
719,90 Kč 719,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Doplněk stravy. Doplněk stravy, obsahuje přírodní Imunoglukan a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Baleni: 60 kapslí.

1 kapsle obsahuje: Imunoglukan 100 mg, vitamin C 100 mg (125% RVH*). RVH* - referenční výživová hodnota Složení: L-ascorbát vápenatý (vitamin C), Imunoglukan, stearan hořečnatý (protispékavá látka). Kapsle je rostlinného původu, vyrobená z hydroxypolymethylcelulózy s použitím povolených potravinářských barviv (měďnatý komplex chlorofilů, oxid titaničitý).

Dávkování: Doporučuje se užívat 1 až 3 kapsle 1x denně, a to dlouhodobě (minimálně 2-3 měsíce). Kapsle se polyká vcelku a zapíjí se dostatečným množstvím vody, nejlépe večer před spaním anebo ráno nalačno. V případě potřeby je možné obsah kapsle vysypat na lžičku a pak užít.

Výrobce: Imunoglukan

EAN: 8588002084089