• Zítra, na Svátek práce, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

LA ROCHE-POSAY

LA ROCHE-POSAY PURE Vitamin C normální pleť 40ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
1 049,00 Kč 1 049,00 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

LA ROCHE-POSAY Redermic C je krém proti hlubokým vráskám. Přípravek viditelně sjednocuje pleť a pomáhá okamžitému vyhlazení pokožky. Účinek je posílen dvěma aktivními látkami: Manóza pro viditelné sjednocení pleti a kyselina hyaluronová pro okamžité vyhladění pleti. Krém zbavuje pleť dyskomfortu. Odstraňuje začervenání a okamžitě sjednocuje pleť. Výborně se hodí jako podklad pro make-up. Příjemně voní a má antioxidační účinky. Je možné používat jako denní i noční krém. Vhodný pro citlivou pleť.

AQUA / WATER, DIMETHICONE, ISOCETYL STEARATE, GLYCERIN, MANNOSE, ASCORBIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, SUCROSE TRISTEARATE, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM STYRENE/MA COPOLYMER, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, STEARETH-10, MADECASSOSIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, TETRASODIUM EDTA, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, XANTHAN GUM, ACRYLATES COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE.

Dávkování: Ráno a/nebo večer na obličej a krk.

Výrobce: Loreal

EAN: 3337872413704