Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Gyntima

Fytofontana Gyntima vagin.čípky Probiotica 10ks

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
279,90 Kč 279,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. Vag. čípky probiotica vytvářejí živnou půdu pro laktobacily nacházející se ve vag. flóře a zabezpečují jejich optimální rozmnožování. Tyto přirozeně mléčné kultury chrání před škodlivými bakteriemi a infekcemi a zajišťují přirozenou rovnováhu v pochvě. Použití vaginálních čípků u mladých děvčat je třeba vždy konzultovat s lékařem. Balení: 10 vaginálních čípků.

Účinné látky: Lactosum, acidum lacticum, proteose pepton, acidum folicum, extractum Salviae officinalis. Pomocné látky: PEG 32, PEG 20, polysorbatum 20, natrii chloridum, magnesii sulphas.

Dávkování: Doporučuje aplikace 1 čípku 1x denně, nejlépe večer před spaním, po večerní hygieně. Délka léčby 10 dní. Při preventivním používání se čípky aplikují 2x týdně, dlouhodobě, nejlépe večer před spaním, po večerní hygieně. 1. Čípek rozbalte z fólie u špičky. 2. Zasuňte čípek hluboko do pochvy. 3. Po aplikaci dochází k mírnému znečištění prádla. Doporučujeme dle potřeby použít hygienickou vložku.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: CET CENTRAL EUROPE TRADING

EAN: 7640119234380