• Dear customers, we are sorry. Currently our WhatsApp is unavailable and we are working hard to fix it. You can contact us as standard on all other communication platforms.
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
-10 %

NYDA

NYDA express against lice and nits 50ml

Product from
BENU pharmacy
1 pc
Until 5/31
CZK 339.90  CZK 379.90
CZK 339.90 /pc

Delivery within 60 minutes

300+ customers have in favorites

Zdravotnický prostředek. NYDA express proti vším je zdravotnický prostředek určený pro ošetření vlasové pokožky hlavy v případě napadení vší dětskou (pediculosis capitis). Při použití dle návodu je účinný i proti nymfám (larvy) a vajíčkům (hnidám). Roztok se postupně dostane hluboko do dýchacího systému vší, nyf (larvy) a vajíček (hnid), což vede k jejich zadušení. Bezprostředně po provedení první aplikace NYDA express už neexistuje riziko nákazy. NYDA express usnadňuje rozčesávání, obsahuje speciální složky, které usnadňují rozčesání i dlouhých vlasů. Účinkuje již za 10 minut pouze v 1 aplikaci. Není třeba ošetření opakovat. Určeno na suché vlasy. Po ošetření stačí vlasy umýt běžným šamponem (nemastí). Každé balení obsahuje hřeben. Velikost balení je 50 ml.

Přípravek obsahuje dimeticone (92 %, vysoká a nízká viskozita), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, jojobový olej a aroma.

Dávkování: 1. Důkladně nasprejujte přípravek express do suchých vlasů. 2. Vmasírujte express do vlasů a nechte působit 10 minut. 3. Po uplynutí 10 minut důkladně vyčešte vlasy hřebenem na vši. 4. Umyjte vlasy běžným šamponem.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: MEDINDEX

EAN: 4029125200313