Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Ibalgin

IBALGIN 50MG/G krém 100G

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
229,90 Kč 229,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Krém Ibalgin optlačuje bolest, snižuje otok a tlumí zánět u bolestivých poúrazových stavů, místních projevů zánětlivých a degenerativních onemocnění pohybového aparátu a bolestivého zánětu žil. Ibalgin se používá k: - k místní léčbě bolestivých poranění šlach, svalů a kloubů s otoky nebo bez otoků, např. podvrtnutí, natažení, zhmoždění. Po poradě s lékařem se Ibalgin používá také k léčbě: - zánětu šlach a svalových úponů při revmatizmu měkkých tkání, - bolesti při degenerativních onemocněních kloubů kolen a rukou (artróza), - bolestivého povrchového zánětu žil.

Léčivou látkou je ibuprofenum. Jeden gram krému obsahuje ibuprofenum 50 mg. Pomocnými látkami jsou čípkový základ W 35, střední nasycené triacylglyceroly, cetylstearylalkohol, ethoxylované alkoholyC12-16, monoacylglyceroly nasycených vyšších mastných kyselin, karbomer 980, trolamin, methylparaben (E218), propylparaben (E216), propylenglykol, čištěná voda.

Dávkování: Dospělí, včetně starších pacientů, a dospívající od 12 let si na postižené místo 3-4krát denně nanášejí 4 - 10 cm dlouhý proužek krému, který si lehce vtírají do kůže. Při rozsáhlých a bolestivých krevních výronech se může zpočátku místo ošetřené krémem překrýt neprodyšným obvazem. Při silných bolestech je vhodné léčbu doplnit celkovým podáním tablet s obsahem ibuprofenu. Je nutné si po aplikaci omýt ruce, pokud nejsou místem určeným k léčení.

Kontraindikace: Pozorně čtěte příbalovou informaci. Nepoužívejte, jestliže jste alergický(á) na ibuprofen, methylparaben, propylparaben, propylenglykol, cetylstearylalkohol nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku. Vzhledem k nedostatku bezpečnostních údajů přípravek není určen k použití u dětí do 12 let.

Výrobce: Sanofi

EAN: 8595116527937

SUKL kód: 254308

Farmakoterapeutická skupina: Ibuprofen

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek