![Hoď to na gril! 🥩](https://www.rohlik.cz/cdn-cgi/image/f=auto,w=1230,q=75/https://cdn.rohlik.cz/images/microsite/1369/1369-1713257952.jpg)
Zdar z grilu! Ve spolupráci s Big Green Egg jsme si pro vás připravili speciální grilovací seriál. Během celého léta vám naservírujeme 12 dílů plných inspirace, v režii dvou hlavních grilmasterů Jana Horkého a Davida Valíčka. V každém díle představíme speciálního hosta, který vám ukáže své nejlepší triky a fígle. Už teď si na vás brousí nože Issac Starobin z Manifesta nebo Hugo Hromas. Všechna videa budeme postupně nahrávat sem i na naše sociální sítě. Navíc pro vás s Big Green Egg chystáme super soutěž, ale tu si ještě chvilku necháme pod pokličkou. Tak mějte oči na šťopkách!
Videa spolu se surovinami a recepty najdete samozřejmě na Rohlíku!
![](https://cdn.rohlik.cz/images/microsite/divider/72445/72445-1713258009.jpg)
CELÝ GRILOVACÍ SERIÁL NAJDETE NA JEDNOM MÍSTĚ!
![](https://www.rohlik.cz/cdn-cgi/image/f=auto,q=75/https://cdn.rohlik.cz/images/microsite/image/75794/75794-1721110698.jpg)
11. EPIZODA - SURF'N'TURF
V dalším dílu Hoď to na gril spojí Honza s Davidem na talíři element vody a země známý jako surf and turf. Jedná se o parádní recept, kde si na své přijdou milovníci mořských plodů a hovězího steaku v jednom pokrmu. Mistři grilu vám však ukážou jeho netradiční variantu ve formě špízků z grilovaných krevet zabalených do tenkých plátků hovězího rump steaku na opečené ciabbatě s čedarovou omáčkou a lososovým kaviárem. Svůj signature dish tohoto populárního pokrmu představí v Gril tipu Martin Hnilička z vyhlášené pražské restaurace George Prime Steak. Rozpalte grily! Rychlý fine dining míří na váš domácí gril, tak si ho pořádně užijte!
![](https://cdn.rohlik.cz/images/microsite/divider/75791/75791-1721110231.jpg)
![](https://www.rohlik.cz/cdn-cgi/image/f=auto,q=75/https://cdn.rohlik.cz/images/microsite/image/75608/75608-1719922660.jpg)
10. EPIZODA - MOŘSKÝ VLK A PAELLA
Maraton netradičních grilovacích receptů, které vám přináší Big Green Egg a Rohlik.cz pokračuje! Dneska potěšíme všechny milovníky středomořských ryb a mořských plodů. Honza s Davidem totiž hodí na gril mořského vlka v papilotě, kterého vytuní slávkami, batáty s rajčatovou salsou a krustou z oliv kalamata. Plody moře s kuřecím si vezme do parády i Hugo Hromas, který v dnešním Gril Tipu vykouzlí na otevřeném ohni španělskou Paellu Mixtu. Jdeme na to!