Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Hoď to na gril! 🥩

 

Zdar z grilu! Ve spolupráci s Big Green Egg jsme si pro vás připravili speciální grilovací seriál. Během celého léta vám naservírujeme 12 dílů plných inspirace, v režii dvou hlavních grilmasterů Jana Horkého a Davida Valíčka. V každém díle představíme speciálního hosta, který vám ukáže své nejlepší triky a fígle. Už teď si na vás brousí nože Issac Starobin z Manifesta nebo Hugo Hromas. Všechna videa budeme postupně nahrávat sem i na naše sociální sítě. Navíc pro vás s Big Green Egg chystáme super soutěž, ale tu si ještě chvilku necháme pod pokličkou. Tak mějte oči na šťopkách!

 

Videa spolu se surovinami a recepty najdete samozřejmě na Rohlíku!

CELÝ GRILOVACÍ SERIÁL NAJDETE NA JEDNOM MÍSTĚ!

11. EPIZODA - SURF'N'TURF

 

V dalším dílu Hoď to na gril spojí Honza s Davidem na talíři element vody a země známý jako surf and turf. Jedná se o parádní recept, kde si na své přijdou milovníci mořských plodů a hovězího steaku v jednom pokrmu. Mistři grilu vám však ukážou jeho netradiční variantu ve formě špízků z grilovaných krevet zabalených do tenkých plátků hovězího rump steaku na opečené ciabbatě s čedarovou omáčkou a lososovým kaviárem. Svůj signature dish tohoto populárního pokrmu představí v Gril tipu Martin Hnilička z vyhlášené pražské restaurace George Prime Steak. Rozpalte grily! Rychlý fine dining míří na váš domácí gril, tak si ho pořádně užijte!

 

10. EPIZODA - MOŘSKÝ VLK A PAELLA

 

Maraton netradičních grilovacích receptů, které vám přináší Big Green Egg a Rohlik.cz pokračuje! Dneska potěšíme všechny milovníky středomořských ryb a mořských plodů. Honza s Davidem totiž hodí na gril mořského vlka v papilotě, kterého vytuní slávkami, batáty s rajčatovou salsou a krustou z oliv kalamata. Plody moře s kuřecím si vezme do parády i Hugo Hromas, který v dnešním Gril Tipu vykouzlí na otevřeném ohni španělskou Paellu Mixtu. Jdeme na to!