
V supermarketu koupĂte tÄstoviny. U nĂĄs si koupĂte pocit, Ĺže jedete s babiÄkou z KampĂĄnie na trh. Mozzarella di bufala DOP ÄerstvĂĄ tak, Ĺže to vaĹĄe chuĹĽovĂŠ buĹky nepochopĂ, telecĂ carpaccio od Maso Klouda tenkĂŠ jak papĂr, chobotnice Nuchar, co by mohla jeĹĄtÄ klidnÄ mĂĄchat chapadly. Tohle nenĂ rĂĄdoby italskĂ˝ nĂĄkup, tohle je poctivĂĄ ItĂĄlie, co jinde nekoupĂte. NavĂc vĹĄechny ty skvosty mĂĄme 365 dnĂ v roce. A kdyĹž se k tomu pĹidajĂ italĹĄtĂ sympaĹĽĂĄci z naĹĄĂ familie Miil a Dacello? MĂĄte nefalĹĄovanou chuĹĽ, co nestojĂ majlant. VĹĄechno prostÄ perfetto! A kdyby nĂĄhodou nÄco nebylo podle vaĹĄich italskĂ˝ch pĹedstav? ProstÄ vĂĄm vrĂĄtĂme penĂze.

KdyĹž je ItĂĄlie jeĹĄtÄ vĂc (e)Xtra
S RohlĂk Xtra mĂĄte 10 % slevu na vĹĄechny naĹĄe privĂĄtnĂ znaÄky. ItalskĂŠ dobroty Miil, Kitchin a Dacello tak vyjdou jeĹĄtÄ levnÄji neĹž v tom nejlevnÄjĹĄĂm obchodÄ. A aby tÄch bellissima zprĂĄv nebylo mĂĄlo, Xtra si mĹŻĹžete zkusit na 30 dnĂ ĂşplnÄ zdarma.

Pasta, co unese omĂĄÄku i pĹĂbÄh

Co by to byla ItĂĄlie bez pasty? VybĂrĂĄme ty, kterĂŠ majĂ tradici, pĹĂbÄh a chuĹĽ. Od Pasta di Gragnano IGP po domĂĄcĂ gnocchi. Orecchiette, pappardelle nebo tagliatelle znajĂ recept na perfektnĂ texturu. A kdyĹž chcete hodnÄ muziky za mĂĄlo penÄz? Kitchin pasta to zachrĂĄnĂ.