Kvůli výpadku na straně poskytovatele platebních terminálů, není dočasně možné hradit kartou u kurýra. Usilovně pracujeme na tom, aby vše opět vzorně fungovalo, ale zatím doporučujeme zvolit jinou platební metodu. Omlouváme se

Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

"Za lepší jídlo"

Kdo miluje dobré jídlo, ten ví, že ty nejlepší potraviny najdete přímo u lokálních farmářů, řezníků, pekařů a zelinářů. A protože se na Rohlíku snažíme bojovat
 za lepší jídlo a podporovat český venkov, chtěli bychom vám představit naše skvělé farmáře a lokální potraviny, které si zamilujete.

Český chřest

Banner Banner
Věděli jste, že Československo bylo kdysi chřestovou velmocí a český chřest byl vyhlášenou pochoutkou, která se od nás vyvážela do celého světa? Jeho věhlas téměř zašlapalo do země 40 let totality, kdy získal nespravedlivě reputaci buržoazní lahůdky a byl téměř vymýcen z českých stolů. Český chřest je parta nadšenců, která se snaží obnovit slávu českého chřestu a vrátit ho na český jídelníček. A díky unikátní spolupráci s Českým chřestem má letos Rohlík vlastní chřestové pole kousek za Prahou. Od středy 18.4. tak můžete na Rohlíku koupit legendární Český chřest přímo z našeho pole!

Zjistit více o našem poli »

Farma Struhy

Farma Struhy

Farma Struhy je rodinná farma hospodařící v režimu ekologického zemědělství. V mlékárně se zpracovává pouze mléko od krav, které se od jara do podzimu pasou na pastvinách kolem farmy.

Kvalita mléka je závislá především na kvalitě krmení a zdraví krav, a proto má každé roční období mléko jiný obsah složek, jinou chuť i vůni. Veškerá produkce farmy má certifikát BIO, tedy i všechny mléčné výrobky a vše, co se přidává, např. ovocné složky, koření a bylinky, má certifikát BIO.

Farma Pěnčín

Farma Pěnčín

Kozí farma Pěnčín byla založena před 20 lety. Dnes se na farmě chová stádo
1 000 koz a 500 dojných ovcí a vyrábí široký sortiment sýrů, mléčných zakysaných výrobků, tvarohových pomazánek a jogurtů.

Zvířata z farmy Pěnčín se pasou ve volné přírodě na pastvě, jsou zdravá, spokojená a mají lahodné mléko, ze kterého se ručně zpracovávají sýry a mléčné výrobky. Každý výrobek je tak originál a díky ekologickému chovu je i chuťově bohatší.

Statek Horní Dvorce

Statek Horní Dvorce

Manželé Dubovi vybudovali plnohodnotnou zemědělskou společnost hospodařící v ekologickém režimu, vyrábějící čerstvé a zrající ovčí a kravské sýry.

Sýry vyráběné v jejich sýrárně neobsahují konzervanty a barviva. Ruční výroba umožňuje šetrné zacházení jak se sýrařským zrnem během výroby, tak i s jednotlivými sýry. Produkty ze Statku Horní Dvorce jsou poctivé, lahodné a vyráběné s láskou k přírodě.

BioVavřinec

BioVavřinec

Zvířata z farmy mají možnost celoročního přístupu do výběhu a na pastvu. Klade se důraz na dlouhověkost dojnic a upřednostňuje se před maximalizací dojivosti za cenu zničení jejich zdraví.

Při jejich výživě se dbá zásad ekologického zemědělství, a proto veškerá krmiva pochází z pozemků farmy. Mléko od krav se zpracovává v provozu mlékárny. Veškeré tyto produkty jsou vyráběny ručně, a z toho důvodu jsou jedinečné a originální.

Farma Bláto

Farma Bláto »

Pečivo

Více pečiva »

Farma rodiny Němcovy

Rodinná farma Němcova v Netíně vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby svým zákazníkům nabídla to nejlepší, co naše země dává. Důraz na kvalitu a nejmodernější technologie se zde setkávají se staletým umem a dovedností selského stavu.

Farma Druhaz

Farma Druhaz »

TRMS

TRMS


The Real Meat Society založil Paul Day s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Maso je jen ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována. Jsou pak poražená na místních malých jatkách. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Všechna masa od TRMS »

Ecoproduct

Farma Ecoproduct

Farma Ecoproduct je spjata s nádhernou přírodou, která se nachází v okolí poutního místa hory Křemešník, západní části kraje Vysočina. Zde se nachází již od roku 1740 farma zaměřená na chov masného skotu a na zpracování bio hovězího masa metodou mokrého zrání.

Maso v bio kvalitě pochází výhradně z ekologických chovů speciálních masných plemen. Zvířata jsou krmena rostlinnou stravou a s pesticidy a umělými hnojivy se nikdy nesetkají.

Všechny masa Ecoproduct »

Poctivé uzeniny Meatpoint

IQ párky a buřty: samé maso a žádná zbytečná chemie

A pak že to nejde bez dusitanů a dalších přídatných látek! Na Rohlík nám právě dorazily exkluzivní bezdusitanové IQ párky a buřty s 97 % stařeného BIO hovězího masa z ekologické farmy v Krušných horách. Jsou bez lepku, alergenů, stabilizátorů, ochucovadel a barviv, a přesto chutnají božsky. Navíc jsou ručně motané a připravené s láskou řezníkem, takže je to ten nejlepší párek, co si můžete dopřát vy i vaše děti!



Uzeniny a zabíjačkové speciality Dolejší

Firma s rodinnou tradicí z Davle již od roku 1901. Jejich uzeniny jsou vyráběny podle původních receptur a s láskou. Nejvíc je těší, když je spokojen zákazník.

Uzeniny se dají vyrobit s minimálními náklady a rychle, ale tak to nedělají u Dolejších. Tady dbají na kvalitu. Výjimečnost výrobků je ve zpracování, kvalitě a samozřejmě i v domácím původu masa.


Více specialit od Dolejších »

Hradecké delikatesy

Hradecké delikatesy

 

Od počátku fungování usiluje manufaktura o spojení tří základních principů: co nejšetrnějšího - ekologického pěstování surovin s prokazatelnými vlastnostmi i zdrojem, jejich následného zpracování do formy delikátních a více či méně tradičních výrobků a jejich následného přímého prodeje.

Krom maximální snahy nešetřit na kvalitě a množství/poměrech surovin se snaží dát chuti co největší zážitkovou hodnotu.

Včelařství Kavalec

Více medu »

Marmelády s příběhem

Marmelády s příběhem

Smutný životní příběh, zklamání nad kvalitou potravin a láska k vaření a jídlu přivedly Hanku Šindlerovou ke vstupu na marmeládový trh. Založila 1. Marmeládovnu v Praze, kde s neutuchající láskou vznikají džemy z těch nejkvalitnějších surovin.

Na džemech paní Hanky si nepochutnávají jen její děti, ale i hosté vyhlášených pražských hotelů Four Seasons nebo Alcron, kam si je objednává michelinský šéfkuchař Roman Paulus.

Vitaminátor

VITAMINÁTOR

VITAMINÁTOR obhospodařuje vlastní sady v podhůří Jeseníků. Každý litr 100% přírodní šťávy Vitaminátor je vyroben přibližně z 1,7 kg ovoce a zeleniny. V produktu nenaleznete žádné konzervanty, barviva ani přidané cukry.

Rovněž nevyužívá hojně se vyskytující enzymaci produktů. Produkty proto obsahují vysoký poměr vlákniny z jednotlivých surovin. Od vylisování šťávy k naplnění do obalu neuplyne ani 5 minut. Šťáva proto neoxiduje, neztrácí vitamíny a nesedimentuje.

Všechny mošty a šťávy Vitaminátor »

Česká jablka - Bohemia Apple

Bohemia Apple »

Prvotřídní pálenky a lihoviny

České cidery a limonády

Více domácích ciderů a limonád »

Paštiky děláné srdcem a vlastníma rukama

Banner Banner

Znáte někoho, kdo tvoří 28 druhů paštik, suroviny si pěstuje a sklízí sám, maso si bourá a sám si každou svou paštiku i ochutná? Tak to je Jirka Fridrich. Jirka má vlastní bylinkovou zahrádku, políčko s cibulí a česnekem a neuvěřitelnou chuť do života a do práce. Paštiky dělá srdcem. Recepty ladí osobně a ingredience jsou z nejbližšího okolí nebo si je vypěstuje. U každé paštiky osobně zavře víčko, doslova!



Via Delicia

Via Delicia vyrábí poctivé zavařeniny a masové delikatesy způsobem, jaký znali již naši předkové za první republiky. Na počátku založení značky Via Delicia byl nález staré knihy z roku 1925 o zavařování, s pečlivými zápisky původní majitelky – zřejmě hospodyně ze statku. Některé recepty se ponechaly v původní podobě, jiné se mírně upravily a na dalších se ještě stále pracuje. Aby byly výrobky co nejvíce autentické, používá se i tradiční zavařovací sklo zn. Weck.

Všechny paštiky »

Knedlíky Láznička

Banner Banner

Někdo tvrdí, že u Lázničky dokážou vyrábět knedlíky „lepší než domácí“. Jejich kvalitu a chuť navíc potvrzuje celá řada ocenění získaných v uplynulých letech. Tajemství špičkové kvality knedlíků je prosté. Knedlíky se vyrábí ručně dle tradiční receptury a z kvalitních surovin bez konzervantů a potravinářských barviv. Například mouka je čerstvě umletá a dovážená přímo ze mlýna.

 

 


Knedlíky Láznička >>

 

Čerstvá pasta

Těstoviny se vyrábí výhradně z italské semolinové mouky nejvyšší kvality, u omáček a pest jsou vstupní suroviny od regionálních dodavatelů z menších farem. Dnes z Čerstvé pasty vaří mnoho vyhlášených restaurací a také se Itálie na talíři přiblížila lidem, kteří mají rádi dobré a rychlé jídlo na domácím stole.

Není mléko jako mléko!

Nemléko je rostlinná alternativa živočišného mléka. S vysokým podílem hlavní složky, skvělou chutí, bez zbytečných aditiv, ve skleněných láhvích. Nemléko se vyrábí z mandlí nebo máku, s filtrovanou vodou, doslazuje se pouze datlemi. To je vše, žádné konzervanty ani emulgátory v něm nenajdete.