Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more
Delicacies from Klouda! 🍖

V Maso Klouda berou maso výhradně z českých a moravských farem, kde mohou ručit za kvalitu života zvířat, která se projevuje na celkové kvalitě masa. Maso si pak i sami bourají. Nejvíc se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců – a to vše s respektem a pokorou, aby zamezili jakémukoli plýtvání. Pokud vám záleží na původu a poctivém zpracování masa, s Maso Klouda se neseknete.

HOVĚZÍ STEAKY

Každý kousek masa si v Maso Klouda sami porcují a nechávají vyzrát, aby dosáhli té nejlepší chuti. Ponořte se do světa suchého a mokrého zrání, kde trpělivost a tradiční řemeslné zpracování vytvářejí delikatesy, které se vám rozplynou na jazyku. Například Maminha je velmi libová část květové špičky, která má typické tukové krytí. Jde o steak s jemným vláknem a přiměřeným mramorováním. Skvělá volba pro ty, kteří si chtějí dopřát opravdu luxusní zážitek z hovězího masa.

VEPŘOVÉ MASO


Ale není to jen o hovězím. I vepřové maso z rukou Maso Klouda je skutečným zážitkem. Mistrně ovládají umění suchého zrání, kde mnohé steaky zrají minimálně 14 dní. Výsledkem je opravdu intenzivní chuť. Jedním z příkladů je vepřový Tomahawk, který v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s dlouhou žeberní kostí. Na kotletě se nechává tukové krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku. Výsledkem je šťavnatý a křehký steak, který si zaslouží místo na vašem grilu.