Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

Masopust na Rohlíku🍖

Masopust – tradiční svátek, během kterého si naši předkové dopřávali vydatnou hostinu a chystali se na čtyřicetidenní půst. Taková zabijačka je krásným příkladem udržitelného přístupu k masu, protože se využije téměř každá část zvířete. Jitrnice od řezníka Kloudy bez přidaných látek, vepřová kolena sous–⁠⁠⁠⁠⁠vide a další pochoutky z poctivých farem si můžete dopřát i vy. Už za hodinku a v té nejlepší kvalitě!

Protože jste na Rohlíku, buďte si jistí, že vám naservírujeme tu nejčistší podobu jitrnic, která se dá pořídit. České řeznictví Maso Klouda je vyrábí podle tradiční receptury a jen z kvalitního vepřového masa bez přidaných látek. U Dolejších se zase můžete těšit na jelita, která se dělají přesně tak jako dříve – z různých částí vepřového masa, krve a krup. Poté se do směsi přidá už jen sůl a aromatické koření.

Kdo se to sem tlačí? Další tradiční masopustní pokrm, bez kterého by zabijačka nebyla zabijačkou! Tlačenka se vyrábí pomocí tradičních receptur z větších a menších kousků vepřového masa, které se naloží do živočišného rosolu. Na Rohlíku můžete ochutnat výbornou tlačenku prémiové kvality z masa přeštických vepřů. Na jejich spokojený život a kvalitu masa dohlíží řeznictví Naše maso.