
Pro to vepřové z přeštického čuníka nebo hovězí z čestru šli byste klidně světa kraj? A co takhle zůstat doma a raději rozpálit gril? Jenom na Rohlíku totiž najdete vyhlášené pražské řeznictví Naše maso plné těch nejkvalitnějších fláků a poctivých uzenin. A to všechno za stejné ceny jako byste stáli frontu u nich v Dlouhé!
A kdo za těmi profláknutými kousky stojí? Řezník František Kšána, který je propagátorem toho, jak se tradiční řezničina správně dělá. Všechno maso si sami bourají a nechávají zrát v jejich výrobně v Jenči. Navíc nepoužívají žádné přidané látky, takže se k vám na rošt dostane jen maso a uzeniny v té nejčistší podobě, co je vůbec možná.


HOVĚZÍ Z ČESTRU
Řeznictví Naše maso bere hovězí jen z prověřených chovů, kde dbají na správné zrání a ruční porcování pro maximální kvalitu. V jejich nabídce najdete také to nejlepší maso na planetě – pravé japonské wagyu z farmy Tottori Torikai Chikusan v Japonsku a teď navíc za super cenu ve slevě. Tak vyzkoušejte tu nezapomenutelnou kvalitu na vlastní chutě i vy.


VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
O tom, že není vepřové jako vepřové, něco ví i v řeznictví v Dlouhé! Naše maso jsou průkopníky v propagaci přeštického vepře a ukázali, že i steak z českého pašíka může být světový. Maso z černostrakatého prasete je totiž extra šťavnaté díky vysokému podílu tuku, křehké a má specifickou chuť a vůni. Navíc je tohle maso tak kvalitní, že z něj (stejně jako ze vše dalších skvostů) vaří i ve vyhlášených restauracích Ambiente. Tak si dejte do nosu.