Nejlepší pekárna ve městě
Nesnažte se najít nejlepší pekárny v Brně. Najdete je totiž u nás na jednom místě. Pochutnat si můžete nově na čerstvém a poctivém pečivu z Elsner bistra a z pekárny William Thomas Artisian Bakery nebo z tradičního pekařství Makovec, které připravuje pečivo po vzoru našich babiček. Provoňte si byt čerstvým pečivem a ochutnejte tradiční výrobky z těch nejlepších brněnských pekáren.

Pekárna Makovec



Tradiční pekařství, kde chléb vyrábí ručně, tradičním 3-stupňovým vedením kvasu, jemné pečivo připravují z kvásku na tzv. omládek, tak jak to připravovaly naše babičky. Pekařství Makovec klade velký důraz na čerstvost a kvalitu, proto pečlivě vybírá suroviny, ze kterých se výrobky pečou. Čerstvé pečivo přímo z pece nám zaváží každý den.
 

William Thomas Artisan Bakery



Znáte pečivo, které se prodává přímo z okna brněnské pekárny? Je to malá řemeslná pekárna, která peče s láskou a chutí a vyrábí tak kvalitní produkty bez použití chemie nebo polotovarů. Vybrat si můžete z mnoha čerstvých druhů pečiva nebo ochutnat croissanty, které nemají konkurenci. Do Rohlíku nám čerstvé pečivo zaváží denně od pondělí do soboty.
 

Elsner bistro



Vyhlášená řemeslná pekárna na Zelném trhu, kde denně voní čerstvý kvasový chléb. Pekař Michal Hrubec zde peče několik druhů chleba poctivou tradiční metodou, které mají nezaměnitelnou chuť a vůni. U nás si můžete objednat od úterý do soboty křupavý Elsner chléb, který se skládá ze 70 % z pšeničné bio mouky z mlýna Probio a z 30 % mouky žitné nebo pšeničný chléb z mouky Antique, která se mele na kameni v italské oblasti Piemont.