Nálož novinek z Rohlíku

Ani v lednu jsme neusnuli na vavřínech a přinášíme vám další skvělé novinky, které by vám rozhodně neměly utéct. Objevte nováčky z říše Plant Based, prvotřídní BIO MASO! nebo třeba exkluzivní čokoládu, kterou jinde než na Rohlíku nenajdete.

Kulinářské dobroty z Francie exkluzivně na Rohlíku

Jako jediní na trhu vám přinášíme autentické francouzské dobroty Itineraire de Saveur za skvělou cenu, pocházející z regionů, kde se původně vyráběly a nesou díky tomu certifikáty chráněného označení původu a logo ochrany kvality Evropské Unie. Tak ochutnejte pravé paté z Bretaně, rattatouile z Provance, salám Rosette z Lyonu, solené máslo z Isigny nebo pravý francouzský Roquefort – a nechejte se unést jejich vynikající chutí, která nemá konkurenci!

Čas na české BIO MASO! z ekologického zemědělství

Potykejte si s prvotřídními fláky hovězího masa z masných plemen jalovic, mladých býků nebo volků, které farmáři chovají ekologicky na prověřených farmách. Zvířata jsou chována v souladu s přírodou, mají volný výběh na pastvinách a jsou krmena rostlinnou stravou bez používání umělých hnojiv a chemických přípravků. Po porážce se jejich maso staří, což dává vyniknout dokonalé křehkosti a chuti masa.

 

Klobásky podle prastaré tradice z Lago di Garda

Není uzenina, jako uzenina a o tom vás přesvědčí tyhle prémiové kousky z italské rodinné společnosti Aliprandi. Ty již od roku 1940 vyrábí ty nejlepší uzeniny z masa nejvyšší kvality podle prastaré tradice italských receptur. Tak si pochutnejte na ručně svázaných klobáskách, které pro vás plní do přírodních střívek a suší při kontrolované teplotě. 

Domácí těstoviny a nudle bez éček

Začít vyrábět poctivé domácí těstoviny se Veronika Hradecká rozhodla na mateřské, protože si díky malému dítěti začala víc všímat složení jídla a hledala takové, kde nebudou žádná éčka a jiné nesmysly. Proto jsou těstoviny Celleste pouze z mouky, vajec a vody, jako byste je dělali doma. Její specialitou jsou makové nudle, které vás vrátí do dětství!

Výjimečně vyzrálá skotská whisky

Dopřejte si whisky Grant's s jemným vanilkovým aroma, ovocnými tóny a výraznější kořenitostí, kterou získala díky dlouhým 8 letům zrání ve třech druzích sudů – v sudech po bourbonu, v sudech z amerického dubu a v nových sudech. Minimální zákonná doba zrání skotské whisky jsou totiž tři roky, takže ji whiskey Grant's o celých pět let přesahuje, ale přesto ji koupíte za velmi přátelskou cenu. Na zdraví!

Čokoládové kuličky do hrnečku

Značku Choc-o-lait máme exkluzivně na Rohlíku a rychle si ji oblíbí každý, kdo miluje čokoládu. Jde totiž o čokoládové kuličky v různých příchutích, které stačí hodit do horkého mléka a výborná belgická čokoláda je na světě. Tak si ji dopřejte!

Pečený čaj do sychravého počasí

Uvařte si pečený čaj Sichrovka a zachumlejte se pod deku! Sichrovku vyrábí Martina s Vojtou v Liberci, kde není o zimu nouze, a tak dobře ví, jak člověka zahřát a potěšit. Sichrovku seženete v mnoha ovocných příchutích s kořením. Kterou si oblíbíte?

Nové příchutě BIO příkrmů

Chcete dát svému dítku jen to nejlepší? Příkrmy HiPP jsou dokonale přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka a jejich obaly jsou zcela ekologické. Pod víčkem najdete jen šťavnaté ovoce a zeleninu v BIO kvalitě a teď navíc ve dvou nových příchutích. Tak potěšte svého prďolu novou chutí a šup pro lžičku!

Krémový skvost z farmářského mléka

Jestli milujete krémové sýry, tyhle žervé nováčky z čerstvého mléka a smetany od českých farmářů zkrátka musíte zkusit. Termizované měkké vysokotučné nezrající sýry od Milko u nás navíc seženete hned ve čtyřech příchutích. Tak který si namažete?

Hned hotová španělská veganská hostina

 Pošmákněte si na rostlinných hotovkách od španělských mistrů Trevijano, které vás svou chutí přenesou do slunného Španělska. Ti neustále hledají ty nejlepší ingredience a receptury, ale prodávají jen ty, které doma sami jedí. K výrobě hotovek navíc používají dehydrataci, nejstarší a nejpřirozenější způsob zachování původní chuti a nutričních vlastností surovin po dobu několika měsíců.

100% rostlinné uzeniny podle ukrajinských receptur

Už jste někdy ochutnali uzeniny, které jsou vyrobené jen a pouze z rostlinných složek? Že ne? Tak teď máte ideální příležitost. Tyhle dobroty od ukrajinské firmy vás svou chutí zkrátka dostanou. Tým Vegetus vyrábí rostlinné alternativy uzenin s láskou k přírodě i všemu živému a nyní se přesunuli s výrobou do Česka, kde se snaží poznat naší veganskou komunitu.

Veganské jerky, které vás vystřelí do vesmíru

Tohle jerky z hlívy ústřičné zvedne obočí i zarytým masožravcům! Chutná totiž skvěle. Za jeho vznikem a výrobou stojí Benny Cristovao, který je dlouholetým veganem a bojovníkem za práva zvířat. Vybrat si můžete hned z několika fantastických příchutí – od pálivých až po sladké –, takže se vám určitě trefí do chuti. Kdo neochutnal, neuvěří!

Nuggetky a prsty z neryby

Čtete správně. Německá značka Sanders se totiž vyšvihla s oblíbenými nuggetkami a „rybími“ prsty v těstíčku, které ale nejsou vůbec z ryby, nýbrž z jackfruitu. Dopřát si je tak může každý, kdo myslí na blaho zvířat, naší planety a na své zdraví. K dostání jsou v několika variantách a hotové jsou raz dva – stačí je šoupnout do trouby nebo na pánev.

To ale není zdaleka všechno. Na Rohlík přibývají každý den nové a nové produkty, tak je neváhejte omrknou všechny a vybrat si své nové oblíbence.