pro Premium

Každý, kdo mě zná, ví, že na sebe kladu vysoké nároky a stejné očekávám od ostatních. Rohlík jsme před lety zakládali pro to, aby lidi nemuseli dělat kompromisy při výběru dobrého jídla.
Při výběru produktů naší vlastní značky jsme proto spojili síly s respektovanými dodavateli, kteří mají stejnou vizi, abychom společně ukázali, že polovičatých řešení už bylo v Česku dost.
Kvalitní jídlo, bez klecí, bez lží, bez kompromisu a v obalech, které jsou šetrnější k životnímu prostředí. Za takovou kvalitu totiž klidně dáme i hlavu na špalek!
Tomáš Čupr
Zakladatel Rohlik.cz
U výrobků vlastní značky Rohlik.cz BEZ KOMPROMISU se držíme hlavních hodnot naší značky a podle těchto přísných kritérií pro vás výrobky vybíráme. Nemusíte se tedy pří výběru dlouho rozmýšlet, s výrobky značky Rohlik.cz BEZ KOMPROMISU nemůžete šlápnout vedle.
Ahoj, já jsem Jana Dvořáková a nakupuji jen pro vás mléčné výrobky naší značky BEZ KOMPROMISU.
Jiní lidé možná sní o exotických krajinách, naše Jana sní o farmách, kde by za kvalitu klidně strčili ruku pod vemeno. Když jde o mléko, nezná slitování a spokojí se jen s těmi nejkvalitnějšími produkty. Přesně takové pak objednává i pro vás, tak se nezdráhejte ochutnat.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky jí můžete napsat na adresu dvorakova@rohlik.cz.
Ahoj, já jsem Peter Dandár a nakupuji jen pro vás kvalitní pečivo naší značky BEZ KOMPROMISU.
Vypadá sice jako dobrák od kosti, ale když jde o pečivo, dovede být Peter tvrdý jako 14 dní stará houska. Rozhodně se nenechá vypéct a na kvalitu je pes. Za svůj výběr by ostatně klidně strčil ruku do pece. Proto pro vás vybral ty nejlepší pekárny a ty nejkřupavější kousky.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky mu můžete napsat na adresu dandar@rohlik.cz.
pro Premium
pro Premium
Ahoj, já jsem Michal Perlík a nakupuji jen pro vás kvalitní uzeniny a masíčko naší značky BEZ KOMPROMISU.
Tady Michal má maso a uzeniny v malíku. V knihovně má místo Babičky vyskládané párky, v komoře kromě lyží šunky a spát nechodí se slepicemi, ale s drůbežím. Objel křížem krážem celou republiku, aby pro vás našel to nejlepší, co může řezníkovi přistát pod nožem.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky mu můžete napsat na adresu perlik@rohlik.cz.
pro Premium
pro Premium
pro Premium
Ve spolupráci s předními českými gastro profesionály jsme dlouho vybírali a testovali jídla, která si snadno připravíte doma a výsledek bude jedinečný – jako z luxusní restaurace. Díky šokovému zchlazení ihned po přípravě si navíc jídla zachovávají svou unikátní chuť a čerstvost až několik dnů. Vyberte si pokrmy přímo od uznávaných šéfkuchařů, nebo z kuchyní vyhlášených podniků, jako jsou například Čestr, Café Buddha, Kantýna, SIA, Chateau St. Havel či Pizza Nuova a dalších.
Ahoj, já jsem Tomáš Blažek a nakupuji jen pro vás hotová jídla a lahůdky naší značky BEZ KOMPROMISU.
Tomáš jídlem žije, spí i odpočívá. Má ale i poetickou duši, takže když ho v noci probudíte a zeptáte se na naši svíčkovou, bez mrknutí oka vám o ní složí báseň. Není proto povolanějšího člověka, který by pro vás zajistil naše poctivé hotovky.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky mu můžete napsat na adresu blazek@rohlik.cz.
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
Ahoj, já jsem Honza Kovář a nakupuji jen pro vás sýry a speciální výživu naší značky BEZ KOMPROMISU.
Honzovi mléko po bradě rozhodně neteče. Místo krve mu v žilách proudí syrovátka, pro vyzrálý bochníček by si nechal vrtat Ementál a v noci místo oveček počítá výkroje. A taky dělá první poslední pro to, aby vám sehnal ty nejlepší kousky z Česka i ze světa. Včetně těch, které ocení lidé se speciálními stravovacími potřebami.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky mu můžete napsat na adresu kovar@rohlik.cz.
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
Zelinář Zdeněk
Ahoj, já jsem Zdeněk Honsa a nakupuji jen pro vás bylinky naší značky BEZ KOMPROMISU.
Zdeněk je kus chlapa, ve kterém ale dříme srdce milovníka. Milovníka kvalitní zeleniny, ovoce a bylinek. Když zrovna nemá ruce od hlíny nebo se nehrabe v kompostu, vybírá pro vás ty nejlepší a nejvoňavější bylinky i další dary pole.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky mu můžete napsat na adresu honsa@rohlik.cz.
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
Ahoj, já jsem Maruška Maštalířová a nakupuji jen pro vás výtečnou kávu a nápoje naší značky BEZ KOMPROMISU.
Maruška je u nápojů stočená pražená. Dobrou kávu ucítí na kilometry daleko a na ochutnávání vín má sommeliérský certifikát.
Pro vás pak vybírá výtečné kávy z celého světa a pražené s láskou v Česku.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky jí můžete napsat na adresu mastalirova@rohlik.cz.
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
Trvanlivkář Petr
Ahoj, já jsem Petr Čermák a nakupuji jen pro vás trvanlivé potraviny naší značky BEZ KOMPROMISU.
Petr má v malíku všechny potraviny, které se jen tak nezkazí. Navíc má oči jako ostříž a neunikne mu jediná chybička. Proto jsou všechny trvanlivé potraviny, oříšky a další produkty, které pro vás vybírá, naprosté jedničky.
Jak vám chutná a své postřehy, zážitky i připomínky mu můžete napsat na adresu cermak@rohlik.cz.
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
pro Premium
Vejce do Markovic patří už nějaký ten pátek. Zdejší vejce mají svůj původ u slepic, které se v halách pohybují volně, ve voliérách či na hlubokých podestýlkách. A rozhodně nejsou omezovány v pohybu a přístupu ke krmivu či vodě. A když už jsme u krmiva, tak to obsahuje běžné luční rostliny, což napomáhá přírodnímu zbarvení vajec.
Rodinné řeznictví a uzenářství s více než stoletou historií, které si potrpí na prvotřídní kvalitu a spojení tradice s novými poznatky. A také na nezaměnitelnou atmosféru a speciální receptury, které jinde nenajdete.
Rodinná farma z Nového Knína s více než stoletou historií. Důraz zde kladou na trvale udržitelný rozvoj a ovce i krávy chovají v ekologickém režimu. A samozřejmě nepoužívají žádnou zbytečnou chemii a jejich produkty jsou přísně BIO.
Někteří lidé si z dovolené vozí mušle, v Hollandii si přivezli nápad. Tím nápadem byl poctivý jogurt, který od roku 1991 vyrábí tady v Česku. Tradici spojují s moderními trendy i technologiemi a potrpí si také na ekologii. A samozřejmě na kvalitu.
Merhautovo rodinné pekařství pro české strávníky peče již od roku 1991. Zakládá si přitom na tradičních surovinách a postupech, ať už jde o běžné pečivo, chléb nebo výtečné cukrářské výrobky.
Tohle moravské pekařství, sídlící kousek od Brna, si zakládá na tradičním přístupu k pečení. Chléb vyrábí ručně, 3stupňovým vedením kvasu a inspirují se postupy našich babiček. Stejný důraz v Makovci kladou na kvalitu surovin i čerstvost a jsou držiteli řady ocenění.
Kávu pro nás praží česká rodinná pražírna, která se hlásí k prvorepublikové tradici a kvalita je pro ni zásadní. Svá kávová zrnka vybírají z nejlepších plantáží po celém světě a pečlivě pro vás kontrolují každé jedno zrno.
Česká firma, která se za dobu svého působení stala moderní klasikou. Jejich produkty sklízí zasloužené ohlasy, protože ve Sklizeno vědí, že s poctivostí nejdál dojdou. Proto vyrábí z výtečných českých surovin a náhražky jsou pro ně sprosté slovo.
Rodinná společnost, která se už přes čtvrt století zabývá dovozem a distribucí těch nejlepších sýrů z celé Evropy. Díky dlouholetým zkušenostem mohou nabídnout přes 1 000 mlékárenských produktů a sýrů nejvyšší kvality. Takových, u kterých se snoubí dlouholetá tradice s dodržováním přísných výrobních standardů.
České společnosti Madeta je už přes sto let, ale tradice, na kterou navazuje, je mnohem starší. A protože tradice zavazuje, snaží se společnost dělat své mléčné výrobky stejně kvalitně i dnes. A co že znamená název? V jeho základu stojí počáteční písmena původního názvu Mlékařské Družstvo Táborské z roku 1902.
Jeden z nejvýznamnějších výrobců šunky a masných speciality na českém trhu vznikl v roce 1990 v Jirnech. V současnosti vyrábí šunky nejvyšší jakosti a třeba i šunky pro děti. Všechny produkty jsou navíc 100% bezlepkové a vyrobené v kompletně bezalergenním provozu.
Zdravé stravování vzniklo z potřeby alternativy krabičkovým dietám. Postupně se přesunulo do nového provozu ve Strážnici, kde z kvalitních a čerstvých surovin, BIO produktů a lokálního ovoce i zeleniny vyrábí zdravá jídla a produkty. Veškerá výroba prochází přísnou kontrolou kvality.
V základu fungování české firmy POEX je každodenní závazek: poskytovat lidem potraviny nejvyšší kvality, udržitelnost životního prostředí a péče o vlastní zaměstnance. Z této filosofie pak vznikají suché plody, snacky a cereálie, které dbají na přírodu i výtečnou chuť.
Mezinárodní společnost sídlící ve Zlíně, která se na trhu s pohybuje už od roku 1991. Jejich specializací jsou trvanlivé potraviny z celého světa, od Thajska přes Papuu Novou Guineu až třeba po Španělsko.