
Dnes jsme uhnÄtli nabĂdku pro fandy rostlinnĂ© stravy a peÄenĂ, protoĆŸe vĂme, ĆŸe pĂ©ct bez pouĆŸitĂ ĆŸivoÄiĆĄnĂœch pĆĂsad mĆŻĆŸe bĂœt tÄĆŸkĂ©. UrÄitÄ vĂte, ĆŸe obsahuje mĂ©nÄ cholesterolu a spoustu vlĂĄkniny pro lepĆĄĂ trĂĄvenĂ a ĆŸe jsou ekologiÄtÄjĆĄĂ dĂky menĆĄĂ spotĆebÄ vody. A navĂc mĂĄme ten nejvÄtĆĄĂ vĂœbÄr v Äesku - od smetany, pĆes vajĂÄkovĂ© nĂĄhraĆŸky aĆŸ po ÄokopomazĂĄnky. NÄkterĂ© i pod naĆĄĂ znaÄkou Bez kompromisu. UĆŸ za 60 minut jsme u vĂĄs, tak rozpalte troubu!


Ć lehat, vaĆit, zjemĆovat, dochucovat, vyrĂĄbÄt snĂh... To vĆĄe mĆŻĆŸete dĂky RohlĂku dÄlat i ÄistÄ rostlinnÄ. Tiramisu zvlĂĄdnete i bez cholesterolu s ovesnou smetanou od Oatly. MĂĄ vynikajĂcĂ krĂ©movou chuĆ„ a obsahuje vlĂĄkninu pro dobrĂ© trĂĄvenĂ. Z ÄoÄkovĂ© bĂlkoviny a s nĂzkĂœm obsahem tuku ji zase nabĂzĂ Rama. VĆĄude, kam se dĂĄvĂĄ mascarpone, mĆŻĆŸete dĂĄt krĂ©m Meggle. A do omĂĄÄek, polĂ©vek nebo k jahodĂĄm se hodĂ nĂĄĆĄ sĂłjovĂœ krĂ©mĂk od Bez kompromisu! Je bez konzervaÄnĂch lĂĄtek a z bobĆŻ z rakouskĂœch farem.

