Skip navigation

Plant-Based Baking on Rohlik đŸŒ±

Dnes jsme uhnětli nabĂ­dku pro fandy rostlinnĂ© stravy a pečenĂ­, protoĆŸe vĂ­me, ĆŸe pĂ©ct bez pouĆŸitĂ­ ĆŸivočiĆĄnĂœch pƙísad mĆŻĆŸe bĂœt tÄ›ĆŸkĂ©. Určitě vĂ­te, ĆŸe obsahuje mĂ©ně cholesterolu a spoustu vlĂĄkniny pro lepĆĄĂ­ trĂĄvenĂ­ a ĆŸe jsou ekologičtějĆĄĂ­ dĂ­ky menĆĄĂ­ spotƙebě vody. A navĂ­c mĂĄme ten největĆĄĂ­ vĂœběr v Česku - od smetany, pƙes vajíčkovĂ© nĂĄhraĆŸky aĆŸ po čokopomazĂĄnky. NěkterĂ© i pod naĆĄĂ­ značkou Bez kompromisu. UĆŸ za 60 minut jsme u vĂĄs, tak rozpalte troubu!

Ć lehat, vaƙit, zjemƈovat, dochucovat, vyrĂĄbět snĂ­h... To vĆĄe mĆŻĆŸete dĂ­ky RohlĂ­ku dělat i čistě rostlinně. Tiramisu zvlĂĄdnete i bez cholesterolu s ovesnou smetanou od Oatly. MĂĄ vynikajĂ­cĂ­ krĂ©movou chuĆ„ a obsahuje vlĂĄkninu pro dobrĂ© trĂĄvenĂ­. Z čočkovĂ© bĂ­lkoviny a s nĂ­zkĂœm obsahem tuku ji zase nabĂ­zĂ­ Rama. VĆĄude, kam se dĂĄvĂĄ mascarpone, mĆŻĆŸete dĂĄt krĂ©m Meggle. A do omáček, polĂ©vek nebo k jahodĂĄm se hodĂ­ nĂĄĆĄ sĂłjovĂœ krĂ©mĂ­k od Bez kompromisu! Je bez konzervačnĂ­ch lĂĄtek a z bobĆŻ z rakouskĂœch farem.