
SlyĹĄĂte to? VĂĄnoce uĹž klepou na dveĹe a ĹĄtÄdroveÄernĂ veÄeĹe se blĂĹžĂ! A protoĹže tahle hostina si zaslouŞà jen to nejlepĹĄĂ, pĹipravili jsme pro vĂĄs vĹĄe ââ od tradiÄnĂch surovin pĹes bramborovĂ˝ salĂĄt aĹž po kapra, klobĂĄsy a ĹĂzky. ŽådnĂŠ fronty, ŞådnĂ˝ stres ââ vĹĄe vĂĄm doruÄĂme aĹž ke dveĹĂm a navĂc bez poruĹĄenĂ teplotnĂho ĹetÄzce. UĹžijte si svĂĄtky tam, kde je nejvĂc cĂtit kouzlo VĂĄnoc (a kde vĂĄm chutnĂĄ).

PolĂŠvkou to zaÄĂnĂĄ, ale nekonÄĂ

RybĂ, hrachovĂĄ nebo zelĹaÄka â kaĹždĂ˝ mĂĄme tu svou. S ÄerstvĂ˝mi surovinami z RohlĂku bude vaĹĄe ĹĄtÄdroveÄernĂ polĂŠvka tou nejlepĹĄĂ. ZaÄnÄte veÄer, na kterĂ˝ se vĹĄichni tÄĹĄĂ celĂ˝ rok, tĂm nejlepĹĄĂm talĂĹem.

VĂĄnoÄnĂ rybĂ polĂŠvka
NÄkdo ji nemĹŻĹže pĹijĂt na chuĹĽ, jinĂ ji milujĂ. ĹeÄ je o rybĂ polĂŠvce, kterĂĄ vykouzlĂ tu pravou chuĹĽ VĂĄnoc. U nĂĄs najdete vĹĄechny potĹebnĂŠ suroviny, od jiker a mlĂÄĂ z kaprĹŻ z TĹebonÄ, aĹž po skvÄlou a kvalitnĂ zeleninu do vĂ˝varu!
Recept na tuhle polĂŠvku NAJDETE ZDE
VĂĄnoÄnĂ zelĹaÄka? No jasĹaÄka!
ZelĹaÄka hlavnÄ na Slovensku patĹĂ mezi tradiÄnĂ vĂĄnoÄnĂ polĂŠvky. Kdo ale ĹĂkĂĄ, Ĺže si ji nemĹŻĹžete pĹipravit hezky Äesky i vy? Tato polĂŠvka mĂĄ i u nĂĄs velkou tradici a patĹĂ na ĹĄtÄdroveÄernĂ tabuli spousty rodin, tak si nakupte jednoduĹĄe vĹĄe, co potĹebujete! A jako inspiraci mĹŻĹžete pouĹžĂt nĂĄĹĄ recept.
Pravou zelĹaÄku uvaĹĂte podle NAĹ EHO RECEPTU
